• Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen
  • Inspirasjonsbibelen

Inspirasjonsbibelen

Pris 799,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 499,00 2495,00 Kjøp
ISBN:
9788278391136
År:
2017
Innbinding:
Kunstskinn
Sider:
1345
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Yri, Jacobsen, Sørensen, Grindheim, Diesen
Bibelen er Guds eget Ord og er et mektig redskap Gud bruker for å tale til oss. Inspirasjonsbibelen gir deg rom til refleksjon og til kreative notater i de brede, linjerte spaltene. Gjem spor av din tro gjennom hele Bibelen!

Akkurat slik Gud inspirerte Bibelens forfattere til å skrive ned Hans Ord, inspirerer Han oss ikke bare til å høre og lese, men til å gi gjensvar. Guds Ord inspirerer oss til handling, til å lovsynge Gud og gi Ham ære, til overgivelse og takk – og så uendelig mye mer! Guds Ord inspirerer oss også til å skru ned tempoet, finne sinnsro og tenke over hva vi har lest eller hørt.

Du finner mer enn fire hundre sort-hvite strektegninger spredt gjennom hele Bibelen. De vakre Ordets illustrasjoner kan fargelegges eller nytes akkurat som de er.

Du blir inspirert av Bibelens Ord. Inspirasjonsbibelen styrker din tro gjennom visuelle uttrykk og personlige notater!

Bibelteksten er hentet fra Bibelen – Guds Ord (2017).

Format
Høyde 20,7 cm.
Bredde 16,2 cm.

ENDELIG ER DEN HER! 20 år etter lansering  – og med over 200 000 solgte eksemplarer, kommer nå BIBELEN – GUDS ORD i en tvers igjennom revidert utgave.

Teologer og språkredaktører har gjort mer enn 15 000 forbedringer i språk og skrivemåte. Gamle ord som ikke brukes i dagligtale er byttet ut og setninger er gjort mer lesbare. Innspill fra leserne er vurdert og ofte tatt hensyn til, mens grunntekstens autoritet og innhold er ivaretatt på best tenkelig måte.

I Norge har vi flere bibeloversettelser. Det er vi glade for. De ulike oversettelsene kan, gjennom sine ulike måter å oversette grunnspråkene på, skape en større bredde i forståelsen av den rikdommen som er gitt oss i Guds Ord. Men i de ulike bibeloversettelsene ligger det også en utfordring for den jevne bibelleser. Det er et faktum at bibeloversettere har ulike syn på Bibelens inspirasjon, troverdighet, historisitet, autoritet og relevans. Dette vil i sin tur sette sitt preg på den oversatte teksten. Når man skal ta stilling til de ulike bibeloversettelsene, er det viktig å forstå dette. Man må altså være klar over at de ulike bibeloversettelsene representerer ulike ståsted i forhold til bibeltroskap.

Bibelen – Guds Ord har som grunnleggende forutsetning at Bibelen er guddommelig inspirert, at den ikke inneholder feil og at den er den øverste autoritet for kristen lære og liv. Alle som har arbeidet med oversettelsen tror av hjertet at BIBELEN virkelig ER Guds eget, ufeilbarlige Ord! Oversettelsen har tatt utgangspunkt i et ønske om å videreføre norsk bibeloversettertradisjon, og er oversatt fra de samme originale grunntekstene Luther-oversettelsene har brukt inntil i dag.

Hele Skriften er innåndet av Gud, og den er nyttig til lærdom, til overbevisning, til rettledning og til opplæring i rettferdighet.

2. Timoteusbrev 3,16 (BGO R17)

Bibelen – Guds Ord er også er den eneste norske bibeloversettelsen som konsekvent bruker stor forbokstav når det er tale om Gud og Hans Ord.