• Jeg er der Jesus er

Jeg er der Jesus er

Pris 199,00 249,00
Antall: stk
ISBN:
97988230214176
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Sider:
304
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Billy Graham

Rett etter sin 95-årsdag proklamerte Billy Graham (1918–2018) med overbevisning: «Når jeg dør, fortell andre at jeg har gått for å være med min Herre og Frelser; Jesus Kristus – det er der jeg er.»

På slutten av livet forkynte ikke lenger Billy Graham for store folkemengder rundt om i verden, men hans hjerte slo fortsatt med like sterk overbevisning om at han skulle tilbringe evigheten sammen med Jesus Kristus, verdens Frelser. I Jeg er der Jesus er oppfordrer han oss alle på det sterkeste til å tenke over hva dette evige håpet innebærer – og til å få del i det.

Samtidig som Billy Graham mot slutten av livet opplevde at synet ble dårligere, sto Himmelens herlighet stadig klarere og mer strålende for hans indre blikk. Og når spørsmålet om hvor Himmelen er, dukket opp, svarte han med visdom: «Himmelen er der Jesus Kristus er – og snart skal jeg være der sammen med Ham.»

Fra Jesu lepper – verdens gjenløser – ble det største løftet menneskeheten noen gang har blitt gitt uttalt:

«La ikke deres hjerte forferdes! Tro på Gud og tro på Meg! I Min Fars hus er det mange rom. Hvis ikke, ville Jeg ha sagt dere det. Jeg går for å gjøre i stand et sted for dere. Når Jeg har gått bort og gjort i stand et sted for dere, skal Jeg komme igjen og ta dere til Meg. For der Jeg er, der skal også dere være.»
Johannes’ evangelium 14,1–3