• Jeg vil ha det samme som henne

Jeg vil ha det samme som henne

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230205785
År:
2009
Sider:
212
Forfatter:
Bobbie Houston
Jeg vil ha det samme som henne! Tenk at noen andre ser på ditt liv, din innstilling, din målbevissthet og overbevisning – og ønsker at de hadde det samme i sitt liv.

Bobbie Houston mener det er det største komplimentet du kan få, samtidig som det er til inspirasjon for alle kvinner som ønsker å oppfylle sitt potensial.
Jeg vil ha det samme som henne er skrevet til kvinner i alle aldre, og er en oppmuntrende håndbok for personlig forandring og for lederutvikling. Bobbie Houston viser hvordan du kan sprenge dine begrensede tanker om hvem du er, og oppleve friheten og gleden som en datter av Den Allmektige. Hun motiverer deg til å hevde din rett som kongsdatter og bli en kvinne med pågangsmot og målbevissthet. Jeg vil ha det samme som henne utfordrer deg til å leve i denne verden slik at andre bare må si: "Jeg vil ha det samme som henne!"

Det er på tide å reise seg, trekke de skjønne skuldrene tilbake, løfte det vakre hodet, og bli den herlige Guds datter som du allerede er. Reis deg, Guds kvinne. Bli forelsket i din Skaper, bli fri fra det som holder deg tilbake, oppdag din hensikt, og begynn å fargelegge din verden med Guds kjærlighet.
- Bobbie Houston