• Jesus-fasten

Jesus-fasten

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230213759
År:
2017
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Lou Engle & Dean Briggs

Jesus-fasten er din veiledning til det mest eksplosive våpenet i en kristens arsenal: ydmykhet, gjennom faste og bønn.

 

Med Jesus som rollemodell viser Lou Engle og Dean Briggs hvordan lengre faste går forut for gjennombrudd og en sann utøselse av Ånden. Vi står på randen av en enorm åndelig omveltning. Vil Guds folk bare holde ut i historien, eller være med på å forme den? Vi kan som kirke søke Hans ansikt i fellesskap og snu ondskapens bølge i våre land, og skape håp der det er fortvilelse.

«Denne boken er utrolig oppmuntrende og inspirerende. Den formidler en sjelden og dyptpløyende profetisk innsikt i den tid vi lever i. La oss lese den med en villighet til å la oss forvandle, slik at vi kan få se at verden omkring oss blir forvandlet.»
– Bill Johnson,hovedpastor, Bethel Church

«Jeg er sikker på at denne boken er et ord  for en tid som denne fra en mann som ikke forkynner et budskap, men legemliggjør det. Når du leser boken vil hjertet ditt bli satt i brann – slik jeg selv opplevde det. Du vil bli utfordret, overbevist, konfrontert og inspirert. Mest av alt vil du bli vekket opp av det profetiske kallet til en 'røst' – en brennende mann som kaller en hel generasjon til å 'rydde vei for Herren'!»
– Daniel Kolenda, president i og hovedleder av  organisasjonen Christ for All Nations