• Jesus kaller på deg kunstskinn
  • Jesus kaller på deg kunstskinn

Jesus kaller på deg kunstskinn

Pris 349,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 249,00 1245,00 Kjøp
ISBN:
9788230213506
År:
2017
Innbinding:
Kunstskinn
Sider:
365
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Sarah Young

Jesus kaller på deg. Hører du Ham?

I årevis skrev misjonær Sarah Young ned sine egne ord i en bønnedagbok. Men så bestemte hun seg for å bli mer lydhør for Frelserens stemme, og hun begynte å «lytte» etter det Han hadde å si. Og med penn i hånden la hun ut på en ferd som kom til å forandre henne for alltid – og mange andre over hele verden. 

På disse oppmuntrende sidene finner du ord og skriftsteder som Jesus i kjærlighet la ned i hjertet hennes. Ord som trøster og gir håp. Ord som har gitt henne en vedvarende bevissthet om Hans nærvær, og som har gjort det mulig for henne å glede seg over Hans fred. Jesus taler til deg på samme måte. Kanskje du, i likhet med forfatteren, trenger en sterkere følelse av «Gud er med deg.» Eller kanskje Jesus virker fjern, uten at du kan si hvorfor. Eller kanskje du har vandret lenger bort fra Gud enn du noensinne forestilte deg at du kom til å gjøre. 

Her har du et helt år med lesestykker fra Youngs dagbok, stykker som kan føre deg nærmere Kristus og gjøre om stundene med Ham fra en monolog til en dialog.