• Jesus synlig gjennom livslang etterfølgelse - Led 18

Jesus synlig gjennom livslang etterfølgelse - Led 18

Pris 299,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230214367
Innbinding:
Heftet
Sider:
170
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Knut Idland

Jesu store oppdrag til oss er å gjøre disipler. Kirkens største siktemål må derfor selvsagt være nettopp dette – å gjøre disipler! Disippelskap kan lettest forstås og belyses ved å se nærmere på prosessene i vår livslange etterfølgelse. 

Ved å sette fokus på prosessene belyser vi hele reisen fra ikke-tro til moden tro. Denne reisen inviteres alle med på, og i denne boken har vi ambisjon om å hjelpe deg på sporet av livslang etterfølgelse.

Jesus synlig gjennom livslang etterfølgelse tar utgangspunkt i tekster hvor Jesus inviterer til etterfølgelse. Jesus sier: «Kom og se Meg», «Kom og følg Meg», «Kom og være med Meg» og «Kom og bli i Meg». Gjennom disse invitasjoner får vi et nærmere innblikk i disippelreisen som en prosess som ofte går gjennom introduksjonsfasen, beslutningsfasen, livsstilfaser, modningsfaser, utrustningsfaser og fordypningsfaser.

Vi tror denne boken kan hjelpe deg gjennom livets mange faser og prosesser til alltid å være i bevegelse mot Jesus – en slik vedvarende bevegelse kalles livslang etterfølgelse.