Nyhet
  • Jesus-vekkelsen (Forhåndsbestill nå! I salg fra 10. oktober)

Jesus-vekkelsen (Forhåndsbestill nå! I salg fra 10. oktober)

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217184
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Greg Laurie & Ellen Vaughn
Oppdag den bemerkelsesverdige sanne historien om Jesusvekkelsen, en eksepsjonell tid preget av folkevekkelse, fornyelse og forsoning.
Gud har alltid vært lidenskapelig opptatt av å forvandle de man minst forventer til sine etterfølgere. Prostituerte og hedninger, tollere og bedragere, de pompøse og de fromme – jo mer usannsynlig, jo mer lot det til å behage Gud å vise sin allmakt, styrke og barmhjertighet gjennom livet deres. På 1960- og 1970-tallet var USA fullt av slike karakterer  – unge menn og kvinner som hadde forkastet foreldregenerasjonens tradisjonelle religion, som ikke fulgte konvensjonelle regler og som ikke passet inn. Deres lengsel etter noe mer ble startskuddet for 1900-tallets største åndelige vekkelse.

Oppdag den bemerkelsesverdige sanne historien om Jesusvekkelsen, en eksepsjonell tid preget av folkevekkelse, fornyelse og forsoning. Greg Laurie og Ellen Vaughn skildrer spennende personlige fortellinger fra en av de mest omveltende tidene i moderne historie og trekker viktige paralleller til vår egen tid som preges av åndelig apati og åpen fiendtlighet mot kristen tro. Forfatterne vekker et håp om en ny folkevekkelse for neste generasjon av usannsynlige troende. For Gud kan alltid skape en ny Jesusvekkelse!

Du får også flere vitnesbyrdet av mennesker som ble berørt da vekkelsen kom til Norge, blant annet Alv Magnus og Svein Andersen.