• Jesus-vekkelsen

Jesus-vekkelsen

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217184
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Greg Laurie & Ellen Vaughn
Oppdag den bemerkelsesverdige sanne historien om Jesus-vekkelsen, en eksepsjonell tid preget av folkevekkelse, fornyelse og forsoning.
Gud har alltid vært lidenskapelig opptatt av å forvandle de man minst forventet at skulle bli etterfølgere av Ham, til nettopp det. Prostituerte og ateister, tollere og bedragere, pompøse og fromme – det så ut til at Gud fant stor glede i å vise sin allmakt, styrke og barmhjertighet gjennom dem. På 1960- og 1970-tallet flommet det over av slike karakterer i USA – unge menn og kvinner som hadde forkastet foreldregenerasjonens tradisjonelle religion; de fulgte ikke konvensjonelle regler og passet ikke inn. Deres lengsel etter noe mer ble startskuddet for det tjuende århundrets største åndelige vekkelse.

Oppdag den bemerkelsesverdige sanne historien om Jesus-vekkelsen, en eksepsjonell tid preget av folkevekkelse, fornyelse og forsoning. Greg Laurie og Ellen Vaughn lar oss få del i spennende, personlige fortellinger fra en av de mest omveltende tidene i moderne historie. Samtidig trekker de viktige paralleller til vår egen tid, som også preges av åndelig apati og åpen fiendtlighet mot kristen tro. Forfatterne vekker et håp om at en folkevekkelse igjen skal oppstå i miljøer man minst kunne forvente det. 

For Gud kan alltid skape en ny Jesus-vekkelse. 
«Les denne boken og bli betatt. Bli berørt! Be en bønn om at Gud skal ryste Norge med tidenes største ungdomsvekkelse!»
– Alv Magnus

«Vekkelsen og Jesus-begeistringen var ikke bare et blaff. Mange fikk kall til tjeneste både her hjemme og ute. Da jeg så filmen Jesus Revolution, ba jeg inni meg: ’Gud, gjør det igjen!’ Mitt håp er at denne boken kan tenne noe av den samme begeistringen for Jesus, og nøden og gløden for å vinne flere mennesker for Ham.»
– Oddvar Søvik