• Jesus – Evangeliene som roman

Jesus – Evangeliene som roman

Pris 149,00 299,00
Antall: stk
ISBN:
8280090258
År:
2005
Sider:
351
Forfatter:
Walter Wangerin
Møt mannen som med sin fred, sin kraft, sitt enkle nærvær og sin intense renhet snudde verden opp ned. Ingen andre kunne vekke en slik glede med sine utrolige handlinger, et slikt sinne med å være så underlig uanfektet, en slik redsel når han tiltrakk seg oppmerksomhet fra mektige fiender ... og en slik hjertesorg når det uunngåelige skjedde.
Han var omgitt av mennesker som sto ham nær - hans mor og hennes familie, menn og kvinner som ikke kunne unngå å bli tiltrukket av gløden i hans personlighet, av autoriteten i hans ord, av kraften i hans gjerninger og framfor alt av dybden i hans kjærlighet. Denne tømmermannen fra Nasaret både omfavnet og fryktet sin skjebne. En skjebne som for alltid ville prege livene til dem som fulgte ham.

Walter Wangerin har med stor fagkunnskap og fortellerglede skrevet denne historien om Jesus, skildret gjennom øynene til moren hans, Maria, og andre bibelske hovedpersoner.

Walter Wangerin er en amerikansk teolog som har gjort suksess som romanforfatter. Hans første roman The book of the dun cow vant The American Book Award, og ble kåret til årets bok av The New York Times. Boken om Gud, som kom i 1996, er blitt oversatt til 17 språk.
”Romanen anbefales til alle som vil få ny inspirasjon og kunnskap om ham som er utgangspunktet for, og fullendelsen av, vår kristne tro.”
– Audun Mosevoll, Dagen 6.6.2006