• Kaffe, kultur og kommunikasjon

Kaffe, kultur og kommunikasjon

Pris 249,00
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230213643
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Jostein Krogedal

Kaffe, kultur og kommunikasjon er en bok om å lede deg selv, de rundt deg og de som kommer etter deg. Jostein Krogedal kommer med tanker om lederskap i en uoversiktlig tid.

Kaffe, kultur og kommunikasjon er en analyse av hvordan vi effektivt kan lede tydelig gjennom relasjoner og skrevne mål. Lederskap handler om å forme og designe framtiden.

Jostein Krogedal:
«Det som gjør meg trist, er når gode folk ikke gjør noe med livet sitt, eller at de rett og slett går feil vei. Jeg har blitt så utrolig gammel (!) at jeg har sett stjerner komme og gå. Jeg har sett kirker med momentum som av forskjellige årsaker stopper opp og ikke tar ting til neste nivå.

Bedrifter som en gang var ledestjerne, er i dag nedlagt. Det er mange grunner for dette, men det er godt å vite at grunnen i de aller fleste tilfeller ikke er Gud, og heller ikke en ytre fiende eller mangel på penger. 90 prosent av årsaken er rett og slett mangel på lederskap eller dårlig lederskap.»

Sett deg i godstolen med kaffekoppen og bli med inn i Jostein Krogedals tenkning rundt lederskap i vår tid. Du vil garantert bli inspirert – og kanskje utfordret!

«Det begynner å bli mange år siden jeg møtte Jostein Krogedal første gang. Han satte seg ned med meg, tok seg tid, oppmuntret, stilte gode spørsmål og hjalp meg fram til større bevissthet omkring eget kall og tjeneste. Jeg er langt fra den eneste som har fått vokse under hans relasjonelle, frigjørende og visjonære lederskap. I denne boken finner du Josteins hjertespråk om ledelse, og jeg anbefaler den på det varmeste.»
– Andreas Hasseløy, Lead pastor Intro

«Personlig har jeg gleden av å jobbe tett med Jostein Krogedal, og han er en mann som definitivt «walk the talk». Hans lederskap er visjonært og framtidsrettet, og han evner å se muligheter som får fram det beste i andre ved sin relasjonelle og positivt utfordrende lederstil. Denne boken vil hjelpe deg som leder,og den er hermed varmt anbefalt!»
– Stein Ingve Håland, Lead pastor Intro