• Kallet er her! - Historien om Rune Edvardsen

Kallet er her! - Historien om Rune Edvardsen

Pris 149,00 14900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230211168
År:
2013
Sider:
188
Forfatter:
Sten Sørensen
I denne boken kommer vi tett på Rune Edvardsen. Livet, utfordringer og de store arbeidsoppgavene han har.
«Rune Edvardsen har vist hjertelag for mennesker som har det vanskelig. Det viser hans engasjement i den tredje verden. Jeg har stor respekt for hans medmenneskelige verdier, der nestekjærlighet og solidaritet er viktige byggesteiner.»
JENS STOLTENBERG, Tidligere Statsminister 

«Typer som Rune er gull verd for Norge. Alt som har forandret verden, skyldes enkeltmennesker. Verdens storhet skyldes enkeltmennesker. Vi trenger gründertyper og ildsjeler både i politikken og næringslivet – personer som med et smittende engasjement får folk med seg. Alle kan ikke være som Rune med hans energi, men vi trenger slike som ham.»
– ERIK SOLHEIM. Tidligere Miljø- og utviklingsminister

«Rune er en tøffing. Jeg beundrer ham for mye, men først og fremst for hans store mot. Det er tydelig at han ikke styres av frykt, men drives av kjærlighet.»
– EGIL SVARTDAHL, TV 2-pastor

«Rune Edvardsen er en mann som lever sitt liv i pakt med de kristne grunnverdier. Som forkynner og medmenneske har han betydd og betyr veldig mye for mange mennesker, både i inn- og utland. Rune er et varmt menneske som har inspirert meg stort i mitt arbeid, og jeg har svært stor respekt for det arbeidet han og hans kone Sølvi står i.»
– KNUT ARILD HAREIDE, KrF-leder