• Keiser & kors (Veien bok 1)

Keiser & kors (Veien bok 1)

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788247605271
År:
2018
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
David Åleskjær
Nummer i serien:
1

I serien «Veien» får vi være med på en spennende reise opp gjennom kirkehistorien – fra de aller første kristne og framover.

Gjennom denne historien går det en rød tråd. Til tider har tråden vært blodrød. Ofte ble de som ivaretok det opprinnelige budskapet, ansett for å være kjettere. I mange århundrer befant den sanne kirken seg i hovedsak utenfor den offisielle kirken – og ble forfulgt av denne. Gjennom hele historien har likevel Ånden vært virksom, både innenfor og utenfor de rammene ulike kretser har gitt budskapet.

I den første boken – Keiser og kors – maler David Åleskjær et historisk og bibelsk persongalleri som vil fascinere og opplyse. Hendelser med Peter, Johannes, Paulus – og ikke minst Jesus – i hovedrollen blir levende gjennom romanforfatterens fargerike palett – og lar deg se det som skjedde i en nytt og engasjerende lys.

I denne historien møter vi også keiser Tiberius’ «barnebarn», Caligula, som spiller sin egen rolle i en brutal såpeopera full av intriger og svik, uten å forstå at  verdenshistoriens største drama utspilte seg i hans samtid.

«Her får du spenning, et ørlite snev av romantikk (i en porsjon selv menn tåler), en kirkehistorisk roman av klassisk, internasjonalt format!»
– Svein E. Andersen, forlagssjef

 

Tilbakemeldinger fra leser av boken:
«Lettlest nok for at jeg har god flyt til tross for konsentrasjonsvanskeligheter jeg strir med. Romanen gir jo også mye opplysninger om samtiden gjennom personer rundt jødene og Jesus på en levende måte ... Så for sånne som meg, som får hjerneteppe med det samme jeg ser en historiebok – dette liker jeg. Anbefales.»
– May T. S-Svendsen