• Kingsbury Daggry-serien 4pk

Kingsbury Daggry-serien 4pk

Pris 399,00 39900 1040,00 104000
Antall: stk
ISBN:
9788230211052
År:
2012
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Her får du hele den bestselgende Daggry-serien av Karen Kingsbury til en flott pakkepris.
En fortelling om Guds uendelige trofasthet, kraften i en families kjærlighet og forsoningens helbredende mirakel.

Fra Soloppgang (bok nr 1): 
EN ETTERLENGTET FEIRING Dayne Matthews og Katy Hart er i ferd med å forberede bryllup, og er fast bestemt på å holde seremonien hemmelig for paparazziene. Før bryllupet står imidlertid Katy og Dayne overfor det som kanskje vil bli deres største utfordring så langt. Er det mulig for Katy å finne en plass i Daynes verden? Eller vil presset fra berømmelsen ta fra dem alt de har kjempet for å finne sammen? 

NYTT HÅP John Baxter gleder seg over at hans eldste sønn skal slå seg til ro bare noen kilometer unna. Han er derimot ikke så sikker på hvordan barna hans vil takle det han selv ikke lenger kan rømme fra – følelsene han har for sin venninne Elaine. Midt oppi bryllupsplaner og andre familiebegivenheter har John håp om en vakker soloppgang for første gang etter Elisabeths død. EN 

FRYKTELIG TRAGEDIE Imens har Flanigan-familien problemer med Cody Coleman, stjernespilleren på Jim Flanigans fotballag. Etter å ha blitt alkoholforgiftet, kjemper Cody for sitt liv. Bare Guds nåde og et mirakel kan redde ham fra dødens grep – og føre laget sammen igjen. En families feiring av evig kjærlighet og nye begynnelser. En historie om Guds uendelige trofasthet.