• Kjell Haltorp - Visergutt i verdens største firma E-bok

Kjell Haltorp - Visergutt i verdens største firma E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230208908
År:
2011
Sider:
223
Forfatter:
Sten Sørensen
Det å følge Kjell Haltorp fra å være en marginalisert evangelist i det kirkelige landskapet til å se hva han er blitt i dag – en samlende person med hjerte for alt Guds folk, en som fører ledere og menigheter sammen – gir et innblikk i en fantastisk reise
«Kjell Haltorp er en spennende person som har satt positive spor etter seg i mange menneskers liv. Slik er det også for min del. Personlig har jeg blitt både inspirert og velsignet ved Kjells forbilde. Han er en menneskefisker, en inspirator og en god mann. Når det nå er kommet en bok om hans liv og virksomhet, vil jeg anbefale den på det sterkeste! Kjell representerer en originalitet og ekthet som er befriende, og mange av oss har opplevd ham som en ekte venn for livet. Jeg glemmer aldri da jeg først møtte ham i Oslo midt på 70-tallet. Mange av oss som var litt yngre enn Kjell ble inkludert i hans miljø, der både bønnemøter, napoleonskake og sjelevinning var en del av en ukentlig morgensamling. Kjells entusiasme var smittsom! Det er mange som har hatt lignende opplevelser ut fra kontakten med Kjell Haltorp. Han er en stor mann med et stort hjerte, og du vil både le og gråte når du leser denne boken. Men mest av alt vil du bli smittet av den ilden som brenner i hans hjerte!» 
– Pastor Åge M. Åleskjær, OKS 

«Det å følge Kjell Haltorp fra å være en marginalisert evangelist i det kirkelige landskapet til å se hva han er blitt i dag – en samlende person med hjerte for alt Guds folk, en som fører ledere og menigheter sammen – gir et innblikk i en fantastisk reise. Herren har fått bruke Kjell til velsignelse for mange. Kjell åpnet sterkt, han fortsatte enda sterkere og han kommer til å ha en forrykende avslutning! Kjell Haltorp er en langdistanse-sprinter!» 
– Pastor Egil Svartdahl, Filadelfia Oslo 

«Kjell Haltorps engasjement for evangelisering og misjon er unik. Jeg har vært sammen med ham både i Norge og i utlandet. Med sin oppmuntrende og alltid positive holdning har han betydd mye for meg personlig. Han er en Guds mann som jeg har stor respekt for! Håper mange vil lese boken og bli inspirert!»
 – Misjonsleder Rune Edvardsen, Troens Bevis Verdens Evangelisering