• Kommunikasjon, sex og penger
  • Kommunikasjon, sex og penger

Kommunikasjon, sex og penger

Pris 199,00 19900 249,00 24900
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230212356
År:
2015
Innbinding:
Pocket
Sider:
216
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Jostein Krogedal

Denne boken er tenkt som et redskap til å få kvinner og menn som satser på samlivet til å holde kursen, tåle utfordringene og komme sterkere ut på andre siden. Det er faktisk ikke gitt at vi får det til – selv om det var intensjonen.

Sex, kommunikasjon og penger er kanskje de områdene som er de vanskeligste å håndtere i samlivet mellom to mennesker.

Alt liv har potensiale og alt liv er utsatt for positiv og negativ påvirkning som kan sette livets hensikt i fare. I årtier har jeg sett at disse områdene er kjerneområder som enten kan ta oss opp eller kan ta oss ned.

Etter å ha observert, fått innblikk i parforhold som lykkes og de som ikke går så bra – eller går helt i stykker, er det på tide å dele noen erfaringer fra en synsvinkel som vil provosere og utfordre mannen og gi kvinnen noe mer informasjon om denne skapningen som kalles mann, men ikke alltid er det.

Etter å ha levd i over 50 år og vært gift med samme kvinne i over 30 år, vil Jostein Krogedal i denne boken gi deg noen perspektiver på det å være mann, og pakke ut en del nøkler som har hjulpet ham. Videre vil han peke på faresignaler i vår tid for oss menn, og til slutt utfordre deg til å bli en mann som tar oppdraget og potensialet som faktisk er gitt deg, på alvor.

«I denne boken løfter Jostein Krogedal fram livsviktige perspektiver på våre hverdagslige muligheter og utfordringer. Han deler åpent og ærlig om egne erfaringer, henter kunnskap fra mange kilder, men er samtidig klar på at Guds Ord er vår viktigste veileder.»
– EGIL SVARTDAHL, TV-pastor

«Direkte, ærlig og humoristisk skriver Krogedal om det han mener er de største utfordringene dagens menn står overfor; sex, kommunikasjon og penger. [...] At forfatteren byr slik på seg selv, styrker troverdigheten og gjør det lettere for leseren å identifisere seg med budskapet.»
– JENS-PETTER JØRGENSEN, Oase-gründer, pastor og høyskolelærer

«Jeg tror boken har nok sprengstoff og substans til faktisk å kunne forebygge skilsmisser og ulykkelige ekteskap, forandre tankemønstre permanent, hjelpe mennesker å unngå økonomisk likegyldighet og vanstyring, samt bidra til å sette mennesker fri fra lenker, bånd, uvaner og avhengighet.»
– THOMAS ÅLESKJÆR, pastor i Oslo Kristne Senter

«Brutalt direkte. Befriende ærlig. Jostein Krogedal utfordrer uten å belære, formaner uten å dømme og inspirerer uten å benytte klisjeer. Kommunikasjon, sex og penger er en bok som kombinerer evige sannheter med tidsaktuelle eksempler. Resultatet er livsnært, engasjerende og kraftfullt. Skildringene er treffende, lesingen er morsom og budskapet er tydelig. Jeg kan rett og slett ikke uttrykke sterkt nok hvor viktig jeg tror boken er. Etter min vurdering er det å lese boken en av de beste investeringene du kan gjøre. Gjør det!»
– KRISTOFFER STOKKE, leder i Get Focused-bevegelsen