Konfirmasjon

Konfirmasjon

Konfirmasjon er et rituale som markerer overgangen fra barndom til voksenliv. For mange er det en bekreftelse av dåpspakten, om man er døpt som barn. Mange unge ser spent frem til sin konfirmasjon og alle de viktige begivenhetene den bringer med seg, men tenårene er ingen enkel alder. Det er en viktig etappe i livet hvor vi formes og finner oss selv, og veien kan noen ganger virke både mørk og vanskelig. Inspirer konfirmanten til å styrke sin tro med vårt store utvalg av inspirerende bøker om hvordan det er å være en kristen tenåring i dagens samfunn. En bok til konfirmanten vil utruste ungdommen med verktøyene man trenger for å forstå hvordan Gud og Bibelen i størst mulig grad kan bli verdifulle for deres liv. 

 

Bøkene vi har samlet på denne siden er skrevet spesielt for aldersgruppen til konfirmanter, slik at de skal kunne kjenne seg igjen i fortellingene, utvikle sine egenskaper, og bli klare for å ta det første skrittet inn i voksenlivet. En bok til konfirmanten vil være en gave som fortsetter å gi igjennom hele livet, lenge etter deres konfirmasjon. Flere av bøkene er i tillegg skrevet på en ungdommelig og morsom måte, slik at selv tenåringer som kvier seg for å lese vil få stor glede av dem. 

 

En bok til konfirmanten er den perfekte gave til en konfirmant du er glad i, ettersom den vil hjelpe dem på veien inn i voksenlivet, og styrke troen både på dem selv og Gud. Bøkene er i tillegg nyttige for familiemedlemmer til en konfirmant, og kan bli et viktig hjelpemiddel for alle som ønsker å være der for ungdommen både før og etter deres konfirmasjon, igjennom både de gode og vonde periodene tenårene har å by på. 

Sorter etter: