• Kvinnens skjønnhet

Kvinnens skjønnhet

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
8230204527
År:
2006
Sider:
278
Forfatter:
John & Stasi Eldregde
Alle småjenter bærer på drømmer - om å være prinsessen i eventyret eller om alt det fantastiske de skal få være, gjøre og bety i livet. Et eller annet sted mellom barne- og ungdomstidens drømmer har noe gått tapt. Mange kvinner sliter med sår, skyldfølelse og en opplevelse av å være for mye - eller ikke nok.
Denne boken søker å forstå hva det vil si å være kvinne. Hva er det som er grunnleggende kvinnelig? Hvilke lengsler finnes dypt nede i kvinnens hjerte? Og hvor begynner prosessen for å lege sårene og smerten i hennes liv? 

Ekteparet John og Stasi Eldredge inviterer kvinner til å gjenerobre sitt eget hjerte, skapt i bildet til en kjærlig Gud. Når kvinnens hjerte er blitt gjenopprettet, blir hun fri til å leve ut den kraft, frihet og skjønnhet hun er skapt til å ha. Og de oppmuntrer menn til å oppdage hemmeligheten ved kvinnens sjel og å glede seg over hennes skjønnhet og styrke. 

Gud vil være helten i ditt livs eventyr! Han vil redde hjertet ditt og gjøre deg fri til å leve livet fullt ut som kvinne.