• Kvinner som tjener Gud
  • Kvinner som tjener Gud

Kvinner som tjener Gud

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
ISBN:
9788230216996
År:
2023
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Sten Sørensen (redaktør)
Du har fått gaver og talenter du skal bruke til ære for Gud – enten det er i en framskutt posisjon eller mer i kulissene. I denne boken møter du et knippe kvinner som har funnet sin plass i Guds rike  – noen tjener som pastorer, andre i arbeidslivet eller i hjemmet. Alle deler åpent og ærlig om sine personlige erfaringer, blant annet om hvordan man lever som kristen kvinne i et moderne samfunn.
Hva skjer så når en kvinne opplever et kall til pastortjeneste?  Dette er fortsatt et omdiskutert tema i deler av kristenheten. Hva sier  Bibelen om dette – og hvordan har dette artet seg historisk sett?

Med denne boken ønsker forfatterne å oppmuntre deg som kjenner på et særskilt kall til tjeneste til å bruke de gavene Gud har gitt deg.

Lær av kvinner som har gått foran, og la deg inspirere til tjeneste ut fra nådegavene du har fått – til Guds rikes fremme!

I boken finner du kapitler skrevet av Grete Andersen, Ingunn Folkestad Breistein, Solveig Tufte Johansen, Elin Ljoså Myra, Bente Sandtorp, Elsbeth (Ebbe) Sørensen & Karina Waldemar.
Sitater fra noen av bidragsyterne: 

Jeg vil være en kvinne i min egen tid, med tro på den gamle boka, Bibelen.
– Solveig Tufte Johansen, tidligere pastor og høyskolelærer

Jeg visste at jeg ikke kunne gjøre noe med hvilket kjønn jeg har, men det jeg kunne gjøre var å være trofast og gå der hvor Gud sendte meg.
– Grete Andersen, pastor i Filadelfiakirken Lyngdal

Når en av oss har sett mørkt på livet, har den andre kunne dra den opp. Vi har sjeldent vært nede for telling samtidig. Vi har vært en tretvunnet tråd. Sten og meg – og Gud. Uten Gud hadde det sett mørkt ut. Men HAN har vært med!
– Elsbeth (Ebbe) Sørensen, forfatter, bibeloversetter og lærer