• Kyss E-bok

Kyss E-bok

Pris 129,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230208618
År:
2011
Sider:
358
Forfatter:
Ted Dekker & Erin Healy
La meg få fortelle deg det eneste jeg vet sikkert: Navnet mitt er Shauna. Jeg våkner opp i en sykehusseng med hukommelsestap. Seks måneder var fullstendig visket ut. I rommet befant min omsorgsfulle kjæreste seg – hvordan i all verden kunne jeg ha glemt ham?
Onkelen min og den uforskammede stemoren min var også der. Alle klandrer meg for den tragiske bilulykken som førte til at broren min ble hjerneskadet, og at jeg så vidt unnslapp med livet i behold. Men det de sier kan vel ikke stemme – kan det? Jeg tror medisinene gjør merkelige ting med hukommelsen min. Jeg er usikker på hvem jeg kan stole på og hvem jeg burde flykte fra. Og jeg begynner å huske ting jeg aldri kan ha visst. Ting som ikke gjelder meg. Jeg tror jeg er i ferd med å bli gal. Og enda verre – jeg tror de er ute etter å ta livet av meg. Men hvem? Og hvorfor? Er det å dø for sannheten virkelig bedre enn å leve med en løgn? 

TED DEKKER er kjent for romaner der handlingen karakteriseres av overraskende intriger, uforglemmelige personer og fantastiske konfrontasjoner mellom det onde og det gode. 

ERIN HEALY er en prisbelønt forlagsredaktør som - før samarbeidet om Kyss - har arbeidet med Ted Dekker på flere enn tolv bøker. Hun eier WordWright Editorial Services, et konsulentfirma som har spesialisert seg på utvikling av skjønnlitteratur.