• La regnet falle ned

La regnet falle ned

Pris 199,00 19900 249,00 24900
Antall: stk
ISBN:
9788230215524
År:
2020
Innbinding:
Storpocket
Forfatter:
Charles Martin

Allie prøver fortsatt å forsone seg med tapet av familiens strandrestaurant i Florida da hun mister sin andre ektemann i en tragisk bilulykke. Knust og uten håp skjelver hun ved tanke på hva framtiden kan bringe – helt til en kjær person fra fortiden plutselig dukker opp.

Joseph har drevet målløst omkring i mange år, såret på både kropp og sjel etter traumene han opplevde i Vietnamkrigen. Omsider bestemmer han seg for å gi opp sin søken etter fred og heller bli boende alene i en avsidesliggende hytte i fjellene i Carolina. En natt oppdager han en mor med to små barn på flukt som har gått seg vill der i skogen. Han er en sterk mann med integritet, og på rent instinkt trår han til og hjelper dem hjem til Florida. Der skal han bare stikke innom hjembyen – da han blir vitne til bilulykken som fører ham i kontakt med sin ungdoms forelskelse, Allie.

Joseph tilbyr seg å hjelpe Allie å gjenoppbygge restauranten, og det ser ut som gamle flammer kan få nytt liv – inntil en hemmelighet som har ligget skjult i 45 år kommer for dagen, og truer med å ødelegge alt håp om at kjærligheten på ny kan spire fram.

I boken La regnet falle ned viser Charles Martin at han er en dyktig historieforteller. Med visdom og empati berører han både våre drømmer og våre kamper, og viser oss det motet vi må samle når livet truer det vi holder aller mest kjært.

CHARLES MARTIN er en New York Times’ bestselgende forfatter som har  skrevet tretten romaner, og også den oppbyggelige boken Tenk om det er sant  (Hermon 2020). Charles og kona Christy bor i Jacksonville i Florida.

«Martins styrke ligger i de minneverdige karakterene du blir kjent med … han maler en historie som griper deg fra ende til annen med fargerike hendelser.» –Publishers Weekly

«Charles Martin tegner i det ene øyeblikket soloppgangens vakre farger, for deretter å sende deg rett inn i det mørkeste tordenværet!» –Readers Digest