• Lea og den romerske centurion (1)

Lea og den romerske centurion (1)

Pris 228,00
Antall: stk
ISBN:
9788230208533
År:
2011
Sider:
300
Forfatter:
Janette Oke & T. Davis Bunn
Nummer i serien:
1
Serietittel:
Troens vei
En storslått saga om de dramatiske hendelsene som skjedde omkring den kristne menighetens fødsel – og den dypt personlige historien om Lea som tvinges inn i en trolovelse hun aldri hadde noe ønske om å gå inn i, og hvor hun blir ledet av en tro hun aldri hadde forventet ...
Første bok i serien "Troens vei".
Da hennes families rikdommer og makt går tapt for alltid, sendes Lea til Pontius Pilatus i håp om at han kan arrangere et strategisk ekteskap for henne. Men til tross for hennes trolovedes slående utseende og sosiale posisjon, anser Lea det å gifte seg som en skjebne verre enn døden. 

Som leder av garnisonen nær Galilea, har Alban ambisjoner som én dag muligens vil føre ham hele veien opp til en sentral maktposisjon – i selveste Roma. Han er ivrig etter å bevise hva han kan, og tar på seg sitt livs største oppdrag; et oppdrag som skal komme til å sette hele hans karriere, alt han tror på og hans eget liv i fare. Da en ukjent rabbi plutselig dør og liket hans ikke er å finne, blir Lea og Alban imidlertid ledet til å lete etter svar. Og det de oppdager, forandrer alt.

"Den mest spennende bibelske roman jeg har lest til nå!" 
– Jan Erik Børrestad (65), hotelleier, næringslivsleder og styreleder i forlaget.