• Levekraft

Levekraft

Pris 99,00 9900 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788247605134
År:
2015
Innbinding:
Storpocket
Sider:
310
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Kjell Markset
Hva kan et naturlig kosthold gjøre med sinn, kropp og følelser?
– Hvordan kan mat, kunnskap, tro og livsstil gi bedre levekraft?
– Hvordan kan vi styrke helsen, forebygge sykdommer og kanskje redusere medisinforbruket?
– Er det virkelig mulig at mange medisiner kan erstattes av ren og ekte mat, mosjon og levesett?
Ja, mener forfatteren og mange forskere. Les denne spennende boken og dens historier. Også ditt liv og din familie kan bli forandret. Det er enklere enn du tror!

Kjell Markset har gjennom bøkene Lev Vel, Ansikt Til Ansikt og Levekraft utviklet konseptet 4Basics. Det handler om fire grunnleggende basisverdier – aktivitet, hvile, relasjoner og kosthold.

Alle disse livsbasene påvirker hverandre. De henger sammen. Sliter du med kostholdet – vil det påvirke aktiviteten, hvilen og relasjonene dine. Det samme vil skje om du sliter med søvnmangel, for lite aktivitet eller dårlige relasjoner. Alt påvirker alt. Men du må finne din vei.

Sjekk selv hvor du er i denne modellen. Med noen lure grep og noen gode vaner – kan du finne den gode balansen i livet. Du kan holde deg frisk, bli frisk/friskere eller få mer overskudd tross dine plager. Litt hver dag gjør underverker i lengden.

Det er hva boken Levekraft handler om.
«Etter å ha lest manuskriptet til Levekraft og skal beskrive forfatteren og hans verk, faller følgende ord meg inn: Livsbejaende. Uredd. Provoserende. Selvopplevd. Personlig. Praktisk. Fengende. Billedskaper. Kunnskapsrik. Skattkiste. Helhetlig. Etterrettelig. Hovedbudskapet holder. Les boken!»
Håvard Bentsen (58), 
Overlege dr.med. spesialist i psykiatri og klinisk farmakologi


«Dette er en viktig bok om samspillet mellom mat, trening, verdier og kjærlighet – og betydningen dette har for vår helse og livskvalitet. Jeg tror Kjell Markset treffer spesielt mange menn på hjemmebane.
Boken Levekraft er også en vekker for helsepersonell som bare behandler en atskilt del, når det er helheten som avgjør om vi opplever kraftfull energi, kjenner at vi er på plass i oss selv og til stede i livet.»
Ingvild Hurlimann-Lindseth (36),
psykolog og forfatter av boken: Jeg skal følge deg helt frem.«Den här boken väcker en massa nostalgi till liv hos mig eftersom jag själv i högsta grad utforskade 'levande föda' och kroppens gränser med hård träning redan från 17-årsåldern i slutet av 70-talet.
Här får vi som varit med ett tag en välbehövlig påminnelse om många självklara saker, men också får vi lära oss en hel del nytt! De unga som växer upp i dagens hårda värld, får här en möjlighet att hitta rätt bland alla fallgropar och i stället få hjälp till att finna det 'riktiga livet' med livsglädje och livskraft.
Levekraft ska få ligga framme i köket eller vid sängen. Den är skriven för dig och mig och ger alla en tankeväckare, aha-upp-
levelse, ny kunskap och fungerar perfekt som inspirationskälla!»
Jörgen Mårtenson (55),
dobbelt verdensmester i orientering, med den mestvinnende og lengste orienteringskarrieren på verdenstoppen gjennom tidene.«Jeg har vært heldig å være under Kjell Marksets veiledning. Han la opp et program for meg rundt 1. februar 2015. Nå – i løpet av tre måneder – har jeg gått ned cirka 10 kilo. Sunnere kosthold og daglige raske spaserturer på rundt 30 minutter, har gitt bedre livskvalitet.
Formen er blitt bedre. Spaserturene er blitt mer lystbetonte. Jeg syns faktisk også at skaperverket er blitt vakrere.
Boka
Levekraft kan anbefales på det varmeste. Jeg var ikke klar over at det var så enkelt. De gode hverdagsvanene og de nyttige rådene har virket – og jeg føler meg 10 år yngre.»
Sten Sørensen (62),
forfatter, lokalpolitiker og pastor.«I fjor leste jeg Kjells bok
Lev Vel og ble nysgjerrig på «Markset– brødet». Jeg fikk oppskriften og nå lager jeg et brett med brødet fast hver kveld. Jeg har til og med introdusert brødet for lagvenninnene mine i sykkelmiljøet og flere av dem baker nå brødet selv.
Boka
Levekraft inneholder enda flere gode tips på hvordan få i seg det optimale kostholdet for en aktiv ungdom og en toppidrettsutøver. Boka handler også om hvordan hver enkelt kan finne balansen i hverdagen.
Dette er en bok jeg kan anbefale for alle som vil det beste med livet sitt.»
Emilie Moberg (24),
ernæringsstudent og syklist på den norske kvinnelandslaget
(deltok i OL, London 2012, 4. plass i Verdenscupen i Kina 2014)