Nyhet
  • Lever vi allerede i trengselstiden? (Forhåndsbestill nå!)
  • Lever vi allerede i trengselstiden? (Forhåndsbestill nå!)

Lever vi allerede i trengselstiden? (Forhåndsbestill nå!)

Pris 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217498
År:
2024
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Amir Tsarfati
Forhåndsbestill nå! I salg fra 27. februar.
Interessen for Bibelens profetier vokser i takt med stadig mer urovekkende nyhetsrapporter. Frykten for hvor vi er på vei, når nye høyder, og mange kristne spør seg om vi allerede befinner oss i trengselstiden.

Den bestselgende forfatteren og messianske israeleren Amir Tsarfati tar oss med inn i det som vil skje under trengselstiden og forklarer dens plass i et evighetsperspektiv. Hans rike bibelkunnskap og unike blikk på aktuelle hendelser gir ham visdom til å dele nyttig innsikt med leserne om:
  • tidens tegn fra Bibelen sammenlignet med globale hendelser i dag
  • hvordan vi kan holde oss til Ordet alene og unngå sensasjonalisme
  • hvordan et fokus på evigheten gir håp, og hjelper oss til å holde ut i de urolige tidene vi lever i
  • hvorfor Guds Ords undervisning om endetiden er mer relevant enn noen gang
  • at vårt gudgitte oppdrag er mer presserende enn noensinne
Hvis vi lurer på hvor nær trengselstiden vi egentlig er, må vi vende oss til Guds  Ord for klarhet og visdom. Denne boken forklarer bibelske sannheter på en lettfattelig måte og inspirerer til å leve for Herren her og nå – i dag!

AMIR TSARFATI er født og oppvokst i Israel og har tidligere vært major i det israelske forsvaret (IDF). Han er også grunnlegger og øverste leder av Behold Israel – en ideell  organisasjon som tilbyr bibelundervisning på sosiale medier, i tillegg til å arrangere kon-feranser og omvisninger. Behold Israel bringer nyheter om Israel fra et bibelsk og profetisk perspektiv. Amir er gift og har fire barn. Sammen med familien bor han nord i Israel.