• Livet er_________.

Livet er_________.

Pris 99,00 9900 199,00 19900
Antall: stk
ISBN:
9788230213063
År:
2016
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Judah Smith

Hva er livet? Hvorfor er vi her? Hva er egentlig viktig? Hva vil gi oss ekte tilfredsstillelse og varig glede?

Hvordan ville du fullføre denne setningen:
«LIVET ER _________.»???

Judah Smith tror at Jesus viser oss hvordan vi kan leve livet til fulle. I oppfølgeren til boken Jesus er fullfører han en annen setning igjen og igjen, og viser hvordan:

  • LIVET ER å bli elsket og å elske.
  • LIVET ER å stole på Gud i alle livets øyeblikk
  • LIVET ER å ha fred med Gud og deg selv.
  • LIVET ER å finne glede i Gud.

Judah henvender seg til deg som venn og ønsker nye troende, folk som har fulgt Jesus hele livet og til og med de som bare er nysgjerrige, velkommen. Han viser oss Guds kjærlighet, som trosser menneskelig logikk, og det livet Gud ønsker at vi skal ha her og nå. Judah betrakter Bibelens fortellinger med iver, humor og fra sin unike synsvinkel, og han viser at hele livet handler om å elske Gud og elske andre.

«Hva er livet? Hvorfor er vi her? Hva er egentlig viktig? Hva vil gi oss ekte tilfredsstillelse og varig glede? Vi stiller disse spørsmålene, alle sammen, og vi trekker alle våre egne konklusjoner. Personlig tror jeg at den mest pålitelige kilden til svar er Jesus. Det gjelder både etisk, moralsk, sosialt og følelsesmessig. Jesus er et perfekt eksempel på et godt levd liv.
     Jeg vet ikke hvor du befinner deg på tro-på-Jesus-spekteret, og ærlig talt har jeg ikke tenkt å fortelle deg hvor du bør befinne deg. Kanskje du ikke er sikker på at Jesus er Gud. Kanskje du ikke er sikker på at Han kan tilgi synder, eller at Han trenger å tilgi synder. Men vi kan lære mye fra Jesus, så la oss begynne med det.
     Jesus hadde mye å si oss om naturen og meningen med livet. Denne boken tar utgangspunkt i fire generelle påstander som jeg tror oppsummerer budskapet Hans. Når jeg leser om hvor lidenskapelig Jesus elsket folk, og hvor hengitt Han var til sitt kall og sin oppgave, blir jeg inspirert til å leve et slikt liv som Han levde. Han er det perfekte eksempelet på hvordan man lever livet – med alle dets eventyr, overraskelser og gleder – til fulle.» 
– Judah Smith

JUDAH SMITH og kona, Chelsea, er hovedpastorene i City Church i Seattle i staten Washington. Judah er en kjent forkynner som taler på konferanser og i menigheter rundt om i hele verden. Hans humoristiske, men likevel dypsindige budskap avmystifiserer Bibelen og viser folk hvem Jesus er i deres hverdag.

«På sin engasjerende, relevante, morsomme, kjærlige og dypsindige måte hjelper Judah Smith oss alle til å forstå nøyaktig hva dette vi kaller livet, handler om. Dette er boken du vil gi til alle vennene dine. Tro meg!»
– Christine Caine, grunnlegger av The A21 Campaign

«Når det gjelder å navigere seg gjennom denne reisen vi kaller livet, kjenner jeg ikke noen som gjør det bedre enn Judah Smith. Det eneste ‘uforanderlige’ i Judahs liv er Jesus og Hans evangelium. Det er kanskje noe i det. Denne boken må du lese.»
– Carl Lentz, en av pastorene i Hillsong Church i New York