• Livet - Skapelse eller tilfeldighet? E-bok

Livet - Skapelse eller tilfeldighet? E-bok

Pris 199,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230210024
År:
2012
Sider:
187
Forfatter:
Kjell J. Tveter illustrert av Vivian Zahl Olsen
«Vi hører alle at Darwins lære er rett, men vi hører lite eller ingenting om dens svake sider. De som våger å stille spørsmål ved evolusjonslæren, blir latterliggjort. Ingen liker det. Professor Kjell Tveter trosser dette, og i denne boken viser han hvorfor han som vitenskapsmann tillater seg å gi uttrykk for tvil om Darwinismen.» 
«Boken gir grunn til å stille spørsmålet: «Hvorfor skal jeg tvinges til å tro noe som er så usannsynlig?» Som prest i Den Norske Kirke, vil jeg anbefale alle som er opptatt av dette spørsmålet, å lese boken. Boken er også velegnet som menighetens gave til sine konfirmanter.» 
 – Morten Gravdal – sokneprest 

«Professor Kjell Tveter skriver en helt spesiell bok som jeg anbefaler på det varmeste. Denne boken er svært viktig og trosstyrkende. Kjell Tveter er til stor hjelp i diskusjonen om jordens tilblivelse. Han setter evolusjonsteorien kraftig på plass. Boken gir et innblikk i hvor enestående og avansert Gud har skapt jorden. Jeg anbefaler alle å lese denne boken - og særlig den yngre generasjon!» 
– Emanuel Minos 

«Endelig får vi vitenskapelige argumenter som viser det vi har trodd lenge – at evolusjonsteorien ikke er en vitenskapelig teori. Dette er en viktig og trosstyrkende bok.» 
– Sten Sørensen

Dr. med. Kjell J. Tveter er utdannet kirurg og urolog. Han var professsor i 23 år, og i vel 17 år avdelingsoverlege ved Ullevål Sykehus. Han har undervist medisinske studenter i en årrekke, og utdannet spesialister i urologi. Han har veiledet kolleger til medisinsk doktorgrad. Hans hovedinteresser var prostatalidelser og kreftsykdommer i nyre og urinveier. Han er nå pensjonist.