• Livets dype mening
  • Livets dype mening
  • Livets dype mening
  • Livets dype mening
  • Livets dype mening
  • Livets dype mening

Livets dype mening

Pris 349,00 34900 499,00 49900
Antall: stk
ISBN:
9788247605202
År:
2018
Innbinding:
Innbundet
Sider:
303
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Tron-Eilert Holst-Pedersen

Livets dype mening er en bok om menneskelivets storhet og verdi, om Guds gode tanker og planer for vårt liv. Nesten en tredjedel av tekstene er Bibelens egne tekster, som gir oss svar på de virkelig store spørsmål.

TRYKK HER FOR VIDEO HVOR FORFATTER
TROND-EILERT HOLST-PEDERSEN
FORTELLER OM BOKEN

En dramatisk hendelse, beskrevet i forordet av boken, sendte forfatteren, 12 år gammel ut på en søken etter meningen med livet. Hva han har funnet i sin søken, formidler han i LIVETS DYPE MENING. Den henvender seg til alle mennesker og gir både utfordrende, inspirerende og trøsterike svar på mange av livets virkelig store spørsmål.

Tron-Eilert Holst-Pedersen, som selv har tilbrakt 20 år av sitt liv i kloster, skriver med basis i egen og andres erfaring og tenkning, og i Bibelens flere tusen år gamle tekster. Dette er en bok som kan bidra til å gi en ny retning og mening i livet. Boken er rikt illustrert med forfatterens egen billedkunst.

«Å være et menneske er uendelig stort – vårt liv er dyrebart, vår sjel umistelig! Boken er en gavebok til den som har vandret lenge med Gud, men også til dem som ennå ikke kjenner Ham. Gjennom tekst og bilder ønsker jeg å formidle evangeliets storhet og Himmelens herlighet – og å skape en dyp undring, glede og takknemlighet for livets store og forunderlige gave.»
– Tron-Eilert Holst-Pedersen

«Tron-Eilerts livshistorie, der han forteller om sin egen frelsesopplevelse, dåpen i Den Hellige Ånd og kallet fra Gud, og maler (bokstavelig) ut Guds storhet og skaperverk gjennom kunstverk gjengitt i fulle farger, gjør deg glad og gir oss en gavemulighet til ikke-troende, undrende naboer, familie og venner i praktverket Livets dype mening

– Svein E. Andersen, forlagssjef