• Livsreisen, En håndbok E-bok

Livsreisen, En håndbok E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
8230204489
År:
2006
Sider:
262
Forfatter:
Billy Graham
Originalens tittel:
The Journey
Livsreisen er Billy Grahams åndelige testamente og full av erfaring, oppmuntring, håp, råd og veiledning. Nå i 2. opplag!
Her får vi del i den visdom og innsikt som et langt liv med Gud har gitt ham. Livets reise går gjennom landskap preget av glede og forventning – men også skuffelser, sorg og smerte. Midt i alt dette formidler Graham et perspektiv som inspirerer til et rikt og meningsfullt liv. Dette er boken alle vil ha glede og nytte av; den som vet lite om hva det vil si å være en kristen, den som er ny på veien og den som har vært en troende hele livet. 

«Uansett hvor i livet du befinner deg, vil Billy Grahams ord styrke din tro, oppmuntre deg i vanskeligheter, og vise den smale veien som fører til målet.» 
– Svein Andersen, forlagssjef. 

«Billy Graham leder deg gjennom en trosreise, og minner leserne om hvordan de kan utvikle et stadig voksende, intimt forhold til Jesus Kristus. Om du har ønsket å sette deg ned over en kopp kaffe og snakke med Billy Graham om ditt liv og din tjeneste, vil denne boken gi deg et glimt av hvordan den samtalen ville vært.» 
– Rick Warren, forfatter av Målrettet liv 

«Den viktigste bok i vårt årtusen er en sterk påstand. Jeg mener dette er berettiget. Dette er ikke boken du haster fort igjennom, men tar deg tid til å studere. Boken er en oppmuntring til oss som ikke alltid lykkes underveis, men som ønsker å ha reisemålet klart for øyet. Jeg vil anbefale deg å lese boken, og gi den videre til dine venner.» 
– Arne Håtveit, Hermon Høyfjellssenter