• Med vinger til å fly

Med vinger til å fly

Pris 149,00 299,00
Antall: stk
ISBN:
9788230209202
År:
2012
Sider:
322
Forfatter:
Karen Kingsbury
Ny fengslende enkeltroman av bestselgende forfatter Karen Kingsbury!
Holden Harris er atten år gammel og stengt inne i et autismens fengsel. Trass i den tause væremåten og selsomme atferden er Holden svært så lykkelig og helt normal sosialt sett – innvendig, i en egen verden isolert fra alle andre. I virkeligheten blir han plaget på skolen av ungdom som ikke ser annet enn at han er veldig annerledes. 

Ella Reynolds hører med blant de populære. Hun er leder for heiagjengen og stjerne i teateroppsetningen ved high school. Tilværelsen virker fullkommen! Når hun overrasker Holden mens han lytter til øvingen hennes for teaterstykket, blir hun tiltrukket av ham … på samme måten som han tiltrekkes av musikken. 

Frustrert over at Holden stadig utsettes for plaging og forferdet over venninnenes likegyldighet, bestemmer Ella seg for å stå opp mot de mest privilegerte og populære ungdommene på skolen. Blant dem er også kjæresten Jake. Ella er overbevist om at mirakler skjer på de mest utenkelige steder, og at et helt samfunn kanskje kan heie fra sidelinjen. Men er bønnene til Holdens mor og Ellas anstrengelser og teatergruppe med skoleungdom tilstrekkelig til å sprenge det fengslet som Holden er innesperret i? 

Denne gangen må vennskap, tro og styrken gjennom sangen være nok til å åpne dørene for det miraklet som Holden har behov for.

En enkeltstående roman.

KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn førti romaner, som er trykket i nesten femten millioner eksemplarer. Karen og ektemannen Don bor i det nordvestre USA sammen med sine seks barn, hvorav tre er adoptert fra Haiti.