Fordelene med Hermons Bokklubb er at du kan abonnere på enten bare romaner, eller bare oppbyggelige bøker og biografier, i den kategorien som passer deg best. Eller du kan selvsagt abonnere på begge kategoriene om du ønsker. Alle kunder må melde seg inn i den kategori du er interessert i.

Du vil få 12,5 % rabatt på bøkene du har på abonnement gjennom Hermons Bokklubb og du vil selvsagt få dem portofritt tilsendt i posten.
I tillegg får du også 12,5 % rabatt på alle andre fullpris bøker og bibler i nettbutikken vår på www.hermon.no.

Bøkene i bokklubben vil komme i forskjellig innbinding. Noen vil være stor-pocket, andre utgivelser kommer innbundet. Du får uansett alltid 12,5 % rabatt av ordinær pris og fri frakt på bokklubb-bøkene!

Det blir ikke lenger nødvendig å AVBESTILLE bøker. Så lenge du er medlem får du inntil 5 eller 10 bøker pr. kalenderår i posten på abonnement. Men du kan selvsagt melde deg ut av klubben når som helst, det er ingen bindingstid på hvor lenge du må være medlem. Men husk når du melder deg inn, så er det et ABONNEMENT, du kan altså ikke lenger avbestille månedens bok.

Det vil bli utgitt intill 5 nye bøker hvert år (i løpet av 12. måneder) i begge kategoriene, og den som melder seg inn får ALLE bøkene i valgt kategori inntil abonnementet sies opp! Du melde deg ut av klubben senest den 15. i en måned, for å ikke få neste bok!

Du tegner deg altså opp som abonnent på enten 5 bøker – eller for 10 bøker dersom du ønsker bøker i begge kategoriene.