Nyhet
  • Menneskefiskeren

Menneskefiskeren

Antall: stk
ISBN:
9788230214091
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Pam Rhodes
Nummer i serien:
1

Neil Fishers første tur til Dunbridge var ingen suksess ...
Uforvarende låser han seg inne i St. Stephen’s-kirken, der han tilbringer flere timer før noen finner ham. Når magen etter hvert skriker av sult, får oblater og nattverdsvin tjene som middag. Det kunne synes som et mirakel at han i det hele tatt fikk stillingen som hjelpeprest!

Det blir fort veldig tydelig at livet ikke kom til å bli rolig for den vinnende, unge og ugifte hjelpepresten når han ankommer med flyttelasset sitt til den lille byen Dunbridge. Fire sterke kvinner er fast bestemt på å gjøre seg gjeldende og få hans oppmerksomhet:

Vi snakker om moren, Iris, som fortsatt stiller spørsmål ved sønnens karrierevalg; hans overord-nede, den strikte Margaret, som ikke tar fem øre for å kommandere folk rundt; hans nye nabo Claire, som han allerede har rukket å fornærme – og så har vi Wendy, den nydelige lederen av kirkens musikere, som har sine egne planer for Neil …

Dette kan bare bety én ting – nemlig trøbbel ...

Menneskefiskeren er første bok i den nye serien DUNBRIDGE-KRØNIKERNE.

OM FORFATTEREN

Pam Rhodes, født den 22. september 1950, er gift med Richard Crow og bor i Biggleswade i Bedfordshire, England. Hun har vært programleder for det kristne TV-programmet Song of Praise i mange år. Dette programmet ble første gang sendt på BBC i 1961 og er det kristne sangprogrammet som har vært på luften lengst noensinne. Pam Rhodes har i tillegg til Menneskefiskeren skrevet fem andre romaner.