• Messingskrinet

Messingskrinet

Pris 249,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215852
År:
2021
Innbinding:
Storpocket
Sider:
295
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Beverly Lewis
Oversetter:
Karina Loka
Nummer i serien:
1

Dette er den første av to bøker i ny miniserie av Beverly Lewis. Messingsskrinet er en varm fortelling om forelskelse og kjærlighet, tilgivelse og gjenopprettelse, og et spennende innblikk i Amish-samfunnet og deres tradisjonelle levemåte.

Ikke lenge før tjueårsdagen for foreldrenes forlovelse finner atten år gamle Sylvia Miller farens dyrebare messingskrin ulåst. Mot sin bedre viten åpner hun lokket på arvestykket, uten å være klar over at det hun snart skal oppdage vil føre til at hennes lykkelige liv går i tusen knas og forandre alt for den sammensveisede Old Order-amishfamilien hennes.
Sylvia blir bare mer spørrende når faren konfronterer henne med at hun snek seg til å kikke i hans personlige messingskrin. Til hennes forundring oppfører den høyt respekterte konvertitten seg som om han virkelig har noe å skjule. Tynget av den gamle hemmeligheten han ikke har fortalt til noen, bestemmer Earnest seg for å fortelle alt om sin fortid til sin elskede kone, Rhoda. Fortiden splitter de nære relasjoner både mellom ekteparet og familien, og truer Sylvias ferske forlovelse med prestens sønnesønn. Når den mangeårige hemmeligheten kommer til overflaten, vil familien Miller da klare å finne en vei gjennom alle problemene og klarer å tilgi?