• Min bryllupsplanlegger

Min bryllupsplanlegger

Pris 99,00 9900 198,00 19800
Antall: stk
ISBN:
9788230208427
År:
2011
Sider:
89
Forfatter:
Helen Exley (red)
Bryllupsplanlegger fra Helen Exley.
Din bryllupsdag skal være en av de mest spennende og nytelsesverdige dagene i ditt liv, en dag som du og din livsledsager ønsker å dele med familie og venner, og huske med glede resten av livet!

Planlegging av et bryllup kan oppleves som et skremmende prosjekt – med uendelig mange detaljer å huske på, lister som skal skrives og tidsplaner som skal forberedes og samkjøres. Min bryllupsplanlegger har blitt lagd som et hjelpmiddel, for å ha et sted å skrive ned de mest essensielle detaljene i bryllupsplanleggingen på ett sted. Det er åpne sider til lister, viktige telefonnummer, bordsetting og avtaler! På slutten av boken er det en nedtelingsplan for de fire siste månedene før bryllupet. Der kan du notere slik at du er helt sikker på at alt vil gå smertefritt for seg helt ned til minste detalj.

Designen i denne bryllupsplanleggeren er holdt i en nøytral tone, slik at den passer til akkurat ditt bryllup – uansett om du ønsker en enkel eller overdådig stil, formell eller uformell. Det viktigste er at du får det bryllupet du ønsker deg! En del av stresset du føler før din store dag vil bli løftet av dine skuldre når du bruker denne planleggeren i forberedelsene til din store dag. Kanskje du til og med vil finne ut at å planlegge bryllupet er like gøy som selve dagen? Uansett Min bryllupsplanlegger er ikke bare et hjelpemiddel i planleggingen av bryllupet ditt, den vil også bli en vakker suvenir fra din bryllupsdag.