• Når sant skal sies - Emanuel Minos

Når sant skal sies - Emanuel Minos

Pris 99,00 9900 199,00 19900
Antall: stk
ISBN:
9788230212196
År:
2014
Innbinding:
Pocket
Språk:
Bokmål
Ny utgave!

Sten Sørensen har skrevet et viktig dokument om Emanuel Minos' spennende liv, krydret med hans egne gjengivelser og betraktninger. Selv om boken er svært personlig og nær, gir den også mange glimt av norsk pinsebevegelses historie og utvikling.


Her får vi historien om hvordan bevegelsen tidligere ble regelrett forfulgt, og om dens interne kriser og vekkelser. Minos er kjent for de fleste i kristen-Norge. Han representerer den aller første generasjonen av pinsevenner her i landet, og er en av de siste gjenlevende «høvdinger» fra bevegelsens første tid.

”Endelig en bok som bringer oss tettere på mannen og myten Emanuel Minos. Han er en av norsk kristenhets mest fargerike personligheter, en av pinsebevegelsens mest markante ledere og uten tvil den nålevende forkynneren i Norden som har ledet flest mennesker til Gud. Sten Sørensen har ført boken i pennen, men det er Emanuels røst vi hører. På karakteristisk vis deler han raust av sin visdom og sine livserfaringer fra et ekstraordinært liv. I denne boken møter vi både den omsorgsfulle familiefaren, den frodige fortelleren, den samfunnsengasjerte profetrøsten og den gudbenådede forkynneren som er en Guds gave til oss alle.”