• Navnet Jesus

Navnet Jesus

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230214152
År:
2017
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Franklin Graham

Dette er den viktigste inspirasjonsboken Franklin Graham har skrevet. Navnet Jesus er som en lynavleder. Mens andre skånes, hagler kritikken mot Ham fordi Han representerer skillet mellom godt og ondt, Gud og Satan, lys og mørke, rettferdighet og synd, Himmel og helvete.

Opp igjennom århundrene har Navnet Jesus og dets etterfølgere møtt motstand. Hvorfor er dette navnet så kontroversielt, og hvorfor vekker det fremdeles så mange motstridende følelser? Hensikten med denne boken er å svare på det enkle spørsmålet. Det er viktig at du vet mye om Navnet. Det er ikke bare et interessant åndelig tema. En forståelse av Navnet er nøkkelen til alt liv.

Jesu navn forkynner et valg: «Hvem vil du tjene, gi livet ditt for og sette din lit til?» Opprørske, egenrådige og syndige mennesker ønsker å beholde retten til selv å bestemme hvilken vei de skal velge. Jesus utelukker dette alternativet. På Jesu vegne sier apostelen Peter: «Det er heller ikke frelse i noen annen, for det er ikke noe annet navn under himmelen, gitt blant mennesker, som vi kan bli frelst ved.»

Jesus er mild, men Han er ikke svak. Han elsker syndere, men har nulltoleranse for synd. Han er ikke en forhandler. Han er Herre! Det er denne brutale sannheten som gir grobunn for intoleranse overfor kristne. Jesus sa ikke: «Gjør din egen greie; alle veier fører til Gud.» Det ville ha gjort Jesus politisk korrekt, men Jesus er ikke politisk korrekt. Han er Herre.