VELKOMMEN SOM MEDLEM I HERMONS BOKKLUBB!

Bokklubben ble overtatt fra Rex Forlag i 2002, og har siden vært til glede for våre lesere.

Bokklubben er inndelt i tre kategorier:

Hermons Bokvenn+ ROMANER, - og
Hermons Bokvenn+ BIOGRAFIER/OPPBYGGELIG
Hermons Bokvenn+ ROMANER & BIOGRAFIER/OPPBYGGELIG)

For å bli medlem melder du deg på i kategorien du ønsker, og hovedforskjellen fra tidligere og en tradisjonell bokklubb, er at du nå blir en ABONNENT på alle bøkene som kommer ut i kategorien/e du har meldt deg på til. Så lenge du er medlem får du alle bøkene som kommer i kategorien, og du kan ikke avbestille månedens bok.

Det vil bli utgitt høyst 5 nye bøker hvert år (i løpet av 12. måneder) i hver kategori, og den som melder seg inn får ALLE bøkene i valgt kategori inntil abonnementet sies opp!

Du tegner deg altså opp som abonnent på enten høyst 5 bøker – eller for høyst 10 bøker dersom du ønsker å abonnere på både romaner kategorien og biografi & oppbyggelig kategorien.

Det blir ikke lenger nødvendig å AVBESTILLE bøker.
Så lenge du er medlem får du inntil 5 eller inntil 10 bøker pr. kalenderår i posten på abonnement.
Men du kan selvsagt melde deg ut av klubben når som helst, det er ingen bindingstid på hvor lenge du må være medlem, MEN du melde deg ut av klubben senest den 15. i en måned, for å ikke få neste bok!

På grunn av ny norsk boklov vil man fra 1.1.24 ikke lenger få noen rabatt på bøkene, men du vil få dem portofritt tilsendt i posten.

Bøkene i bokklubben vil komme i forskjellig innbinding. Noen vil være storpocket, andre utgivelser kommer innbundet. Du får uansett alltid fri frakt på bokklubb-bøkene du tegner deg som abonnent på!