• Omstart

Omstart

Pris 199,00 19900 298,00 29800
Antall: stk
ISBN:
9788230213285
År:
2016
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Einar Nymoen
Livet er ikke for pingler og kan fare hardt med noen hver. Mange trenger eller lengter etter en omstart for troen på evangeliet og troen på livet. Det finnes en nådefull direkterute mellom oss og Gud, men mange velger å ta en lang omvei eller parkere – livet blir for vondt, og et oppgjør og en ny begynnelse føles for krevende og smertefullt. Gjennom Omstart gir Einar Nymoen hjelp til å tro på nye begynnelser for oss selv og andre. I boken møter vi medmennesket som deler levd liv og sin vei til omstart, og sjelesørgeren og predikanten som gir trøst og gode råd gjennom reflekterte, treffsikre formuleringer. Bak det hele banker et varmt hjerte for Gud og mennesker.

«Alt Einar skriver, har en dyp klangbunn i levd liv og erfart tro. Boken er ikke bare lærdom etter egne erfaringer på godt og vondt, men et ekko fra mennesker han har møtt, i gode og onde dager. Når jeg leser Omstart, blir hjertet varmt og øyet vått. Einar har en ukuelig tro på Guds endeløse nåde og grenseløse kjærlighet.»
– Egil Svartdahl, TV-pastor

 


 

 

«'Når karet han holdt på å lage av leire, ble mislykket i pottemakerens hånd, laget han det om til et annet kar, slik han syntes det var riktig.' Slik formulerte Jeremia seg. 'Jesus kjempet hele tiden mot alle tendenser til selvtilfreds skråsikkerhet. Samtidig ser vi at han aldri slår hånden av et kjempende menneske.' Slik formulerer pastor Einar Nymoen seg.
Boken du nå holder i hånden, er skrevet i den gamle profetens ånd og tone. Dermed tematiserer han en av de viktigste innsiktene i Bibelen. Få er i stand til å formidle dette like troverdig og tydelig som Einar Nymoen.»

– Terje Hegertun

«En ærlig og sårbar fortelling om hvordan nye begynnelser er mulig i livet. Einar Nymoens bok oser av nåde og håp. Jeg ble gjennom lesningen av Omstart inspirert til å se hvordan Gud kan bruke det smertefulle og krevende til modning og vekst. Anbefales på det varmeste!»
– Jens-Petter Jørgensen