• Overrasket av Åndens kraft

Overrasket av Åndens kraft

Pris 299,00 29900
Antall: stk
ISBN:
9788230215265
År:
1994/2019
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Jack Deere

«Etter min mening er Overrasket av Åndens kraft absolutt ’obligatorisk’ lesning for alle bibeltroende kristne. Jeg er overbevist om at denne boken vil inspirere, utfordre og velsigne enhver leser. Jeg ønsker av hele mitt hjerte at den må komme i hendene på alle evangeliske kristne.»

James Robison – TV-predikant

«Det ble et dramatisk vendepunkt i Jack Deeres liv da Guds Hellige Ånd overrasket ham. Den suverene Gud grep tak i ham, slik han gjorde med fariseeren Saul, med spotteren Augustin, og 1600-talls-humanisten John Calvin. Deeres bok beskriver det dramatiske vendepunktet og under­søker nøye dets bibelske grunnvoller. Det er en bok som kommer i rett tid.»

John White, psykiater og forfatter

«Mer enn noen annen bok jeg har lest, har Jack Deeres bok potensial til å åpne hele Kristi legeme for kraften i Den Hellige Ånd. Boken er et lande­merke!»

C. Peter Wagner, Fuller Theological Seminary

«Lettforståelig og med slående argumenter framlegger Jack Deeres gjendrivelige bevis for sine påstander. Boken vil vinne fram og overbevise de mange som er åpne, og mange som ikke er det.»

R.T. Kendall, pastor, Westminster Chapel, London

«Det var utfordrende å lese hvordan en konservativ professor i teologi oppdaget at det var store deler av Guds Ord han hadde neglisjert eller i alle fall ikke trodde gjaldt for vår tid. Mest inntrykk gjør imidlertid Jack Deeres sterke understrekning av nødvendigheten av å styrke den per­sonlige relasjonen til Jesus. Fagteologen våger til og med å bruke uttrykk som pasjon og hengivelse i forhold til Mesteren. Her ligger en hemme­lighet som jeg skulle ønske mange norske kristne fikk se.»

Jens-Petter Jørgensen, tidligere OASE-leder