• På denne siden av himmelen

På denne siden av himmelen

Pris 149,00 14900 229,00 22900
Antall: stk
ISBN:
9788230207666
År:
2010
Sider:
278
Forfatter:
Karen Kingsbury
Originalens tittel:
This side of heaven
Annie Warren ønsket alltid det beste for sin sønn, Josh. Men år med mislykkethet og dårlige valg skapte en hjerteskjærende avstand, som nå bare har vokst seg større etter at Josh ble påkjørt av en fyllekjører.
Josh kommer seg ikke videre i livet. Han går på uføretrygd og venter på at forsikringsselskapet skal gi ham et forlik, et forlik som stadig blir utsatt. Og enda verre, han har latt seg lure av en bedragerinne som hevder at han er far til en syv år gammel jente ved navn Savannah. Til tross for at det ikke foreligger noen bevis for farskapet, drømmer Josh om å bli far til jenta. Han er fast bestemt på å kreve delt omsorg for barnet. 

Familien hans kjenner ikke hele historien. De vet ikke hva som skjedde den aktuelle ulykkeskvelden, og som gjør at det tross alt var verdt det hele, selv om han nå lever med kroniske smerter. De vet ikke at han er i ferd med å endre livet sitt. De har ikke sett at Savannahs øyne er hans, og de vet ikke hvor desperat den lille jenta trenger familien sin. 

Da Josh står i fare for å miste forliket som rettmessig tilhører ham, er Annie fast bestemt på å kjempe for sønnen. Men i prosessen vil hun oppdage en skatt som er langt mer verdifull enn penger, en hun aldri hadde forventet å finne, den største skatten sønnen kunne ha gitt henne.

En enkeltstående roman. 

Bestselgende forfatter KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn førti romaner, som er trykket i nesten femten millioner eksemplarer. Karen og ektemannen Don bor i det nordvestre USA sammen med sine seks barn, hvorav tre er adoptert fra Haiti.