• På vei hjem

På vei hjem

Pris 199,00
Antall: stk
ISBN:
9788230211267
År:
2013
Sider:
315
Forfatter:
Karen Kingsbury
Oversetter:
Karina Loka
Originalens tittel:
Coming home
Baxter-familien planlegger en sommerfest – en helt spesiell familiefeiring i anledning John Baxter 70-årsdag. Så skjer det utenkelige – på selve festdagen!

Mens en sønderknust Baxter-familie samler seg i timer med venting og bønn – og en vandring i «dødsskyggens dal» – dukker det også opp minner som bringer legedom og håp i en tid da mørket kunne ha seiret. Og Guds løfter om «fremtid og håp» får bære familien videre og bringer dem nærmere både Gud og hverandre. 

Denne frittstående romanen kan leses som en smertelig og vakker avslutning på Baxter-sagaen – eller som en sterk og flott introduksjon til den. 

På vei hjem er en beretning om uerstattelige tap og fantastisk seier, en historie om en tro og en kjærlighet som står sin prøve – og som vil leve videre i deg lenge etter siste side er lest.

Bestselgende forfatter KAREN KINGSBURY har skrevet mer enn førti romaner, som er trykket i nesten femten millioner eksemplarer. Karen og ektemannen Don bor i det nordvestre USA sammen med sine seks barn, hvorav tre er adoptert fra Haiti.

"Jeg kan anbefale alle Karen Kingsburys romaner på det varmeste, for deres autentiske innhold, varme romantikk, og solide kristne verdigrunnlag! De passer for jenter i alle aldre – ja, selv for min mor som nærmer seg 85 år!" – Svein Andersen, Forlagssjef