• Pappa'n min kan lage trær, han!

Pappa'n min kan lage trær, han!

Pris 149,00 14900 198,00 19800
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
10 49,00 490,00 Kjøp
I Vivian Zahl Olsens mesterlige fortelling «Pappan min kan lage trær han!» får vi være med Maria og Sigvart på å utforske tanken om hvordan Gud kan ha skapt alt de ser. 
Med hjelp av en tante som maler skapelsen med noe uvanlige streker.

En varm og bibeltro hverdagsfortelling som deler underet og forundringen over alt det gode Gud har skapt! Ypperlig til høytlesning for barn og barnebarn.

Alder: 5-12 år

Vivian Zahl Olsen (f. 1942) er en svært anerkjent og prisbelønt kunstner med utdannelse fra bokkunstlinjen på Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Hun er en av våre mest kjente bokillustratører og har illustrert over 70 bøker, mest for barn. Flere av bøkene er oversatt til mer enn ti språk. Hun har dessuten arbeidet frilans for NRK i 30 år og tegnet da kjente og kjære serier som for eksempel Fru Pigalopp, Flode og Sommeren på Mirabelløya. Vivian Zahl Olsen har vært representert på en rekke utstillinger både i Norge og rundt om i verden – i tillegg til at hun har hatt ni separatutstillinger. En permanent utstilling av 40 av hennes Prøysen-bilder er å finne på Prøysen-museet i Ringsaker.