• PARADIGMET

PARADIGMET

Pris 279,00
Antall: stk
ISBN:
9788230215487
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Jonathan Cahn

Det eldgamle profetiske mønsteret som inneholder nøkkelen til vår tids mysterium

Kan det tenkes at det finnes et eldgammelt mønster som inneholder hemmeligheten om det som skjer i vår tid? 

Kan dette mønsteret ligge til grunn for lederes og regjeringers framvekst og fall? Kan hendelser som fant sted for nesten tre tusen år siden virke bestemmende inn på vår verden i dag og på livet vårt? Kan skikkelser fra fortiden i Midtøsten si oss noe om vår egen tids ledere, hva de gjør, når de står fram og får makt og innflytelse og når de faller? Kan det tenkes at dette eldgamle paradigmet har bestemt ikke bare vår egen tids hendelser, men også tidspunktet de skjer på – helt ned til datoen? Kan et mysterium fra fortidens Midtøsten ha forutsagt utfallet av dagens hendelser mer eksakt enn moderne meningsmålinger og ekspertuttalelser – til og med utfallet av presidentvalg? Har dette mysteriet til og med berørt hendelser i ditt eget liv?

Åpenbarer paradigmet det som vil skje i framtiden? Og inneholder det en viktig advarsel til hvert eneste menneske i vår generasjon? Gjør deg klar for å bli sjokkert, opplyst og forundret. Paradigmet vil åpenbare hemmeligheter og mysterier som skjer omkring deg og vise deg ting du aldri har kunnet forestille deg.

Gjør deg klar for å avdekke mysteriet bak den verden du lever i, et mysterium som vil sjokkere og forundre deg når du legger ut på en reise gjennom nesten tre tusen år, en reise som starter i et tørt landskap i Midtøsten og fører deg til amerikansk jord, fra eldgamle palasser til Det hvite hus, fra brutale konger og dronninger til mystiske prester og prestinner, hemmeligheter og skandaler, avguder og guder, profeter og hellige menn, tegn, under, profetier og forvarsler. Underveis på reisen vil du få se hvordan hver enkelt av alle disse tingene inneholder nøkler til et mysterium som har hatt innvirkning på din verden og berørt ditt liv.

Jonathan Cahn skapte furore i USA og over hele verden med utgivelsen av sin første bok, Profetien, som raskt fikk plass på New York Times liste over mest solgte bøker, og ga ham både nasjonal og internasjonal berømmelse. Boka ble etterfulgt av to nye bestselgere, Shemitahens mysterium og Bibelens mysterier. Lenge før han skrev disse bøkene var han kjent som en profetisk røst inn i vår tid og for sin dyptpløyende undervisning om Gud og Hans rike. Han leder Hope of the World, en internasjonal hjelpeorganisasjon som driver med undervisning, evangelisering og barmhjertighetsprosjekter for de trengende. Han leder også the Jerusalem Center/Beth Israel, et lovsangssenter bestående av både jøder og ikke-jøder, mennesker fra alle slags bakgrunner. Senteret ligger i Wayne i New Jersey like utenfor New York City. Han er en anerkjent forkynner som har talt over hele verden. Han har talt til medlemmer av den amerikanske Kongressen og i FNs Hovedforsamling, og til millioner av mennesker over hele verden.