• Paris er tilgitt

Paris er tilgitt

Pris 199,00 19900 279,00 27900
Antall: stk
ISBN:
9788230216200
År:
2021
Innbinding:
Storpocket
Sider:
272
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Karen Kingsbury
Oversetter:
Karina Loka

Vår mest populære romanforfatter, Karen Kingsbury, har i denne romanen lagt handlingen til Paris, lysets by. Tilgivelse og forsoning står sentralt i romanen.

I Indiana holder Ashley Baxter Blake og ektemannen på å forberede seg til en tur til Paris, der et fransk galleri skal stille ut maleriene hennes. I tillegg skal de feire bryllupsdagen sin der.

Men Ashley plages av motstridende følelser. For litt over tjue år siden gjorde hun noen av sine største feiltrinn i Paris. Hun har aldri helt klart å tilgi seg selv for det som skjedde der, og hun har fremdeles hemmeligheter hun er redd for å avsløre. Like før avreise får Ashley en telefon fra niesen Jessie som sier at moren til kjæresten hennes husker at hun jobbet på et bakeri sammen med en amerikansk jente som het Ashley. «Kan det være deg?»

Idet Alice og Ashley møtes, veller en strøm av minner fram for dem begge. Ashley føres tilbake til et ubetenksomt kjærlighetsforhold og et uplanlagt svangerskap. Alice på sin side føres tilbake til den kvelden hun nesten gjorde slutt på alt.

Kan denne gjenforeningen bringe legedom og forsoning? Kanskje tiden er inne for at Ashley endelig kan tilgi seg selv – og Paris.