• Praktiser Veien
  • Praktiser Veien

Praktiser Veien

Pris 349,00
Antall: stk
ISBN:
9788230217528
År:
2024
Innbinding:
Storpocket
Språk:
Bokmål
Forfatter:
John Mark Comer

Vær sammen med Jesus, bli lik Ham og gjør det Han gjorde!

Vi blir hele tiden formet av verden rundt oss. Men hvis vi ønsker å bli formet av Jesus, må vi bli Hans lærlinger. John Mark Comer inviterer oss til å gjenoppdage veien som fører til et dypere liv med Gud.

Ved å leve etter det de første kristne disiplene kalte en livsregel – et sett med praksiser – vaner – og en relasjonell rytme som roer ned tempoet og skaper rom i vår hverdag for at Gud kan gjøre det bare Han kan – forvandles vi på dypet så vi blir mer lik Ham.

John Mark Comer har blitt en viktig stemme for meg personlig, og i voksende grad for IMI-kirken. På en unik måte holder han oppe visjonen om å være mennesker som formes av Jesus, midt i et sekulært samfunn. Han skriver dypt, men samtidig livsnært og praktisk. 
– Egil Elling Ellingsen, pastor i IMI-kirken

John Mark Comer gir i denne boken en klar og tydelig invitasjon til å praktisere troen, og akseptere at det er et livslangt prosjekt. Forvandling skjer ikke ved en tilfeldighet, men ved konkrete praksiser. Bokens tre hovedpunkter: «Vær sammen med Jesus», «Bli lik Ham» og «Gjør som Han gjorde», gir leseren det enkle kallet til disippelskap på en mesterlig måte. 
– Øystein Gjerme, leder for Pinsebevegelsen og hovedpastor i Salt