• Relasjonenes DNA E-bok

Relasjonenes DNA E-bok

Pris 149,00

Tilgjengelig som e-bok

ISBN:
9788230205549
År:
2007
Sider:
256
Forfatter:
Gary Smalley
Livet handler om relasjoner, resten er bare detaljer! Unngå å gjøre de samme feilene igjen og igjen og lær hvordan du kan oppleve sunne og gode relasjoner – i dag.
Gary Smalleys innsikt i mellommenneskelige relasjoner vil revolusjonere ditt liv. Basert på fem års forskning på relasjoner viser arbeidet hans utrolige resultater: Over 90 prosent av parene som har henvendt seg til ham, har lyktes i å løse sine konflikter. Som et par sa: «Hvorfor har ingen fortalt oss dette før?» Hvordan du opplever livet ditt, kommer som regel an på hvordan du opplever dine relasjoner. I denne boken viser relasjonsekspert Gary Smalley at vi er skapt til å ha tilfredsstillende og givende relasjoner – med andre, med oss selv og med Gud. Det er en del av vårt relasjons-DNA. Når disse relasjonene er balanserte og sunne, er livet godt. Vi lever derimot altfor ofte med brutte og anstrengte relasjoner, og smerten kan være uutholdelig.

• Altfor ofte, og uten å være klar over det, skader vi de viktigste relasjonene i livet på grunn av destruktive vaner. 
• Altfor ofte forsømmer vi oss selv.
• Altfor ofte glemmer vi den viktigste av alle relasjoner – vårt forhold til Gud. 

Gary Smalley har personlig erfart den dype smerten ødelagte relasjoner påfører oss. Han vet hvor viktige relasjoner er for at vi skal kunne fungere godt i livet. I denne banebrytende boken avdekker han og hans kolleger ny og grunnleggende kunnskap som gir økt forståelse av hvorfor ting går galt i våre relasjoner. Og ikke minst viser de velprøvde måter å bryte vårt ofte destruktive mønster på. 

Dr. Gary Smalley, medgrunnlegger av og styreformann i Smalley Relationship Center, er USAs relasjonsekspert. Han er forfatter og medforfatter av mer enn 40 bøker, blant annet den populære Forsoningen-serien som han skrev sammen med Karen Kingsbury. Han er programleder for radioprogrammet Smalley LIVE! som sendes over hele USA. I løpet av sine 30 år i tjenesten har Gary Smalley deltatt i TV-programmer som Oprah og Larry King Live, Today, i tillegg til utallige radioprogrammer.