• Sann glede – i en verden fylt av sammenlikning, skuffelser og forventninger

Sann glede – i en verden fylt av sammenlikning, skuffelser og forventninger

Pris 99,00 9900 299,00 29900
Antall: stk

Boken er K-stud godkjent for studiestøtte

ISBN:
9788230215395
År:
2019
Innbinding:
Innbundet
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Lucado Max

MAX LUCADO sier selv at han «skriver bøker for mennesker som ikke leser bøker». Til tross for det har hans bestselgende bøker solgt i over 100 millioner eksemplarer på 54 språk over hele verden. Kanskje Lucado har klart å omvende noen ikke-lesere med sine fengslende historier og lune humor. Kanskje leserne kan merke at de oppmuntrende ordene strømmer fra en pastors hjerte.

Føler du deg lykkelig og glad? Over hele verden sier folk at å finne glede og lykke i livet, er deres høyeste mål. Reklamebyråene har skjønt det. «Har du lyst til å bli lykkelig?» spør de. Spis på denne restauranten. Kjør denne bilen. Gå med denne dressen. Lykken finner du: Når du går ned i vekt, blir invitert på date, finner noen å dele livet med, eller finner ut av hva du er ment til å gjøre med livet ditt.

Den er virkelig bred – denne porten inn til lykke og glede. Men tross alle løfter gir den en skjør glede; den er der den ene dagen, men borte den neste av sammenligningens, skuffelsens eller de uinnfridde forventningers vinder. 

Max Lucado skriver: «Det finnes en annen mulighet. Den avhenger ikke av kredittkort, månedlige avdrag eller slumpetreff. Alder, etnisitet og kjønn spiller ingen rolle ... en uventet dør til en større opplevelse av lykke og glede i livet.» I denne boken viser Max oss den uventede veien til varig glede, en som vil skape stabil glede i enhver sesong av livet. Basert på Jesu undervisning og støttet av nyere forskning, gir boken SANN GLEDE oss en overraskende, men praktisk måte å leve på som vil endre deg – fra innsiden ut.

«I en verden hvor lykken har blitt flyktig og flytende, viser Max oss Jesu vei til lykke; en vei som er grunnfestet i ekte glede og det å elske andre. Sann glede vil utfordre deg til å fokusere mindre på deg selv og dine omstendigheter, og mer på Gud – den ekte kilden til glede.»
– Christine Caine, bestselgende forfatter, grunnlegger av A21 og Propel Women

«I sin nye bok, Sann glede, formidler Max den ukompliserte lykken til en generasjon som strever med sammenligning og er på desperat jakt etter lykke. Hans kall til godhet og omtenksomhet går ut til oss alle. Dette er et budskap i rett tid som vi alle trenger å høre!»
– Kim Walker-Smith, Jesus Culture

«Det er en grunn til at min venn Max Lucado er en av de mestselgende kristne forfatterne noensinne! Ordene hans berører vårt hjerte med en mild hvisken som over tid blir et brølende fossefall av Faderens frihet og kjærlighet. Sann glede vil glede deg, vekke deg og lede deg mot en større fred og følelse av formål enn du noen gang har hatt.»
– Louie Giglio, Passion City Church

«Det geniale med Max er hans evne til å formidle Guds Ord på forståelig måte slik at vi enkelt kan anvende det i livet vårt. Boken Sann glede er enda et eksempel på hvordan Gud taler gjennom Max.»
– Lance Barrow, coordinating producer, Golf CBS Sports

«Max Lucado, er en god venn og en av de mest respekterte og beundrede trosheltene i vår generasjon. Han har solid bibelkunnskap, er en produktiv forfatter og en ettertraktet taler. Max er en leder, en mentor, og til inspirasjon for millioner av troende over hele verden.»
– Joel Osteen, seniorpastor, Lakewood Church

«Wow, verden leter etter noe: tilfredshet, lykke, glede eller hva som helst. Max Lucado minner oss om at hvor vi leter vil forme hva vi finner. Slik han pleier, forklarer Max oss det vi trenger å vite om glede og sender oss i riktig retning. Du vil bli velsignet mens du får en bedre forståelse av gleden!»
– Ed Stetzer, Billy Graham Center, Wheaton College