Sarah Young

Forfatteren og misjonæren Sarah Young har berørt mang en søkende sjel med sine innsiktsfulle og inspirerende ord til ettertanke. Gjennom sine bøker har Sarah Young gitt oss et godt innblikk i sin personlige reise med Jesus, og oppmuntret andre til å gå på den samme veien. Sarah Young beskriver sine personlige samtaler med Jesus på en måte som også lar leseren ta del i denne samtalen. På denne måten deler hun sin nærhet til Gud og Jesus med resten av verden, slik at alle skal få muligheten til å kjenne på den kjærligheten hun føler mellom seg selv og Gud.

Sarah Young kan leses av alle

Sarah Young-bøker passer for alle som ønsker et en dypere forståelse av Guds Ord. Bøkene hennes gjør det mulig for leseren å reflektere daglig over sitt eget forhold til Gud og Jesus, og hvordan dette forholdet kan styrkes gjennom indre dialog. Hennes bøker er en øvelse i å lytte til Guds Ord, og i å reflektere over betydningen av Ordet. Hun har først og fremst skrevet andaktsbøker som er ment å brukes som en daglig meditasjon over Guds Ord – og enkeltindividers eget forhold til dette budskapet.

Se vårt utvalg av Sarah Young-bøker

På denne siden har vi i Hermon har samlet noen av de bestselgende bøkene til Sarah Young. Vi har selvsagt den klassiske andaktsboken Jesus kaller på deg, men også Hva skjer’a Gud? – en bok som er skrevet spesielt for ungdom som gjerne vil utforske og komme nærmere Guds Ord. Vi i Hermon ønsker å spre Guds budskap til alle som vil lytte, både store og små. Ta en titt på vårt utvalg av Sarah Young-bøker, og finn en bok som kan bli med deg videre i din egen reise med Jesus.

Sorter etter: