• Sion-krøniken pakketilbud
  • Sion-krøniken pakketilbud
  • Sion-krøniken pakketilbud
  • Sion-krøniken pakketilbud
  • Sion-krøniken pakketilbud
  • Sion-krøniken pakketilbud

Sion-krøniken pakketilbud

Pris 599,00 59900 1490,00 149000
Antall: stk
ISBN:
9788230211991
År:
2014
Innbinding:
Innbundet
Sider:
1500
Språk:
Bokmål
Forfatter:
Bodie & Brock Thoene
Ut av Holocausts aske, en utrolig romanserie
fylt av urokkelig mot og håp …

Her får du alle de fem bestselgende bøkene i Sion-krøniken til en kjempegod seriepris!

Bokpakken inneholder bøkene:
Sions Porter (1)
Sions datter (2)
Tilbake til Sion (3)
Et lys i Sion (4)
Nøkkelen til Sion (5)
I 1947 befinner Ellie Warne, en ung amerikansk fotojournalist, seg i Jerusalem hos sin onkel, som er professor i arkeologi. Da hun fotograferer en gammel skriftrull som noen beduiner har funnet, blir hun uforvarende en brikke i et farlig politisk spill. Gjennom arbeidet hun utfører for onkelen, har hun dessuten blitt kjent med Moshe Sachar, en arkeologisk språkforsker ved det hebraiske universitetet. Kan dette vennskapet utvikle seg til noe mer – og hva skjer når hennes tidligere forlovede, David Meyer, plutselig dukker opp for å prøve å vinne henne tilbake? Dramatiske omstendigheter fører til at hun får i oppdrag å dekke begivenhetene som skal lede til opprettelsen av staten Israel. I alt dette oppdager Ellie et folk, en ånd og en person som fullstendig skal forandre hennes livskurs.
«Ekteparet Bodie og Brock Thoene arbeidet i flere år med historisk gransking av de faktiske hendelsene, slik at alle fakta stemmer med det som virkelig skjedde, før de forfattet disse mesterverkene av romantiske spenningsromaner.
Jeg ble personlig dypt grepet av å lese dem igjen, og det er så velskrevet at du får en følelse av å befinne seg bak murene i Jerusalems gamle bydel, i bekkefaret i Bab-el-Wad med kappekledde snikskyttere bak hvert oliventre, på sandstrendene utenfor Haifa med britiske soldater i hælene. Knapt har man lest en serie hvor opplevelsen av at håret reiser seg i nakken, tårene sprenger i øyehulen, og man nærmest knuger seg fast i boken til siste side er lest.»
- Svein Andersen