• Sion dagbøkene 1-2 pakk

Sion dagbøkene 1-2 pakk

Pris 149,00 396,00
Antall: stk
Forfatter:
Bodie og Brock Thoene
Gå ikke glipp av romantikken, lidenskapen og spenningen i Sion-dagbøkene! 
Stormen truer:
Idet nazistenes bødler strammer renneløkken, flykter amerikanskfødte Loralei Kepler, datter av en misjonærfamilie, fra Brussel foran Blitzkrigen. Men er noe sted trygt for Adolf Hitlers onde grep? Loraleis opprivende flukt fører henne sammen med nødlidende barneflyktninger, som har ofret alt i bytte for sine liv, og en mystisk skikkelse som omhyggelig vokter en eldgammel hemmelighet. 

Bodie og Brock Thoene har skrevet mer enn 50 historiske romaner. Disse bestselgende romanene er solgt i mer enn 20 millioner eksemplarer og har vunnet mange priser (deriblant åtte ECPA Gold Medallion Book Award). Dette bare bekrefter det millioner av lesere allerede har oppdaget – Bodie og Brock Thoenes mesterlige fortellerkunst fengsler og griper lesernes hjerte og sinn.

Stormfullt hav:
Mens tyske Stuka-fly kretser over den britiske himmelen og bomber London i gjentatte luftangrep, tar den berømte fiolinisten Elisa Lindheim Murphy og hennes journalistmann, John, den smertefulle avgjørelsen om å sende sine tre barn i sikkerhet i Amerika. Men hva med alle de jødiske flyktningene som er igjen i England? Elisa blir stilt på sitt livs største prøve da hun reiser med flyktningbarn ut på et hav der nazistenes ubåter lurer og gjør farvannet farlig.

Opplev romantikken, oppofrelsen og farene i denne fascinerende serien fra krigens dager. I denne spennende bok nummer to i serien møter vi mennesker fylt av mot og tapperhet, og som handler i godhet og omsorg for medmennesker i en situasjon der de selv prøves til det ytterste. Fengslende og inspirerende!