• Skuret

Skuret

Pris 299,00
Antall: stk
Stk Pris Totalt  
5 199,00 995,00 Kjøp
ISBN:
9788230206584
År:
2009
Innbinding:
Storpocket
Sider:
268
Språk:
Bokmål
Forfatter:
William Paul Young
Bestselger nå i nytt opplag! I en verden der kristentroen synes å bli stadig mer irrelevant, tar Skuret opp det tidløse spørsmålet: «Hvor er Gud i en verden som er så full av smerte?»

 

Mackenzie Allen Phillips yngste datter, Missy, ble bortført mens familien var på ferie, og i en gammel, forlatt stue langt inne i Oregons villmark, finner politiet bevis på at hun kan ha blitt brutalt myrdet. Fire år senere, midt i det Mack kaller Den store sorgen, får han et mistenkelig brev. Det later til at Gud inviterer ham til en weekend i dette skuret. Det er skumring og det er vinter da han full av motforestillinger nærmer seg skuret og sitt mørkeste mareritt. Det som møter ham, forandrer Macks verden for alltid. I en verden der kristentroen synes å bli stadig mer irrelevant, tar Skuret opp det tidløse spørsmålet: «Hvor er Gud i en verden som er så full av smerte?» Svaret Mack får, vil overrumple deg og kanskje forvandle deg like mye som det forvandlet ham. 

WILLIAM P. YOUNG ble født i Canada og vokste opp i høylandet i det som den gang het Ny Guinea, der foreldrene hans var misjonærer. Nå bor han med familien sin et sted nord på den amerikanske Stillehavskysten. 

Ti millioner trykte eksemplarer. Den er nå oversatt til 34 språk og blitt bestselger i flere nasjoner. Hos oss har den passert 18.000.

8. opplag 2023

«Denne boken har potensiale til å gjøre for vår generasjon hva John Bunyans En pilgrims vandring gjorde for hans. Så god er den!»
– Eugene Peterson

«Skuret er den mest oppslukende romanen jeg har lest på mange år. Kona mi og jeg både lo og gråt mens vi leste, og med sorg måtte vi erkjenne vår egen mangel på tro. Skuret vil gjøre deg sulten på Guds nærvær.»
– Michael W. Smith, plateartist

«Fortellingen er som en bønn – en bønn av det beste slaget, fylt med sødme og undring, klarsyn og overraskelse. Leser du én roman i år, bør det være denne.»
– Mike Morrell, Zoecarnate.com

«Jeg finner absolutt bokens historie forfriskende og spennende, der den tegner et portrett av guddommens mangfoldighet og forskjellige sider. Bokens styrke er hvordan den gir leserne nye perspektiver til å se og oppleve en relasjon med Gud.»
– Thor Einar Krogh, Lederskap #1, 2009.