• Sløret revner

Sløret revner

Pris 99,00 199,00
Antall: stk
ISBN:
8230204438
År:
2005
Sider:
160
Forfatter:
Gulshan Esther

Sløret revner handler om ei muslimsk jente som holdes fanget av sin religion, sin strenge oppdragelse, sitt kjønn og sin alvorlige funksjonshemming.

Hun søker svar og hjelp både i koranen og gjennom pilegrimsreiser til Mekka og Jerusalem, men finner ingen av delene, før Gud selv åpenbarer seg for henne etter farens død. Ensom og arveløs på grunn av sin nye tro, truet på livet og kastet i fengsel av sin egen familie, finner hun livets virkelige verdier og mening.

Sløret revner er en sann livshistorie og handler om Gulshan Esther som ble mirakuløst helbredet for sine fysiske plager, og satt fri fra sitt religiøse fengsel, da hun ble en kristen. Boken om henne er en internasjonal bestselger, og ble første gang utgitt i 1984.

Gulshan Esther ble født i en svært konservativ muslimsk familie i Pakistan. Hun bor nå i Oxford, England, og reiser over hele jorden og forteller åpent om sin tro.

Les også den fengslende og bemerkelsesverdige boken "Blodprisen" en skildring om den unge mannen Ali – nevøen til Gulshan Esther – som forlot alt for å følge det eneste han regnet som sant.