• Slåss som ei jente

Slåss som ei jente

Pris 129,00 12900 199,00 19900
Antall: stk
ISBN:
9788230207710
År:
2010
Sider:
231
Forfatter:
Lisa Bevere
Dagens forvrengte bilder av kjønnsroller skaper forvirring i vår oppfatning av hvordan en kvinne bør definere seg selv. Hvordan kan en kvinne ha det godt som kvinne, når samfunnet stadig dikterer hva hun skal og bør være? Hvordan kan man skille mellom guddommelige og menneskelige tanker om kvinnelighet?
I sloss som ei jente ber Lisa Bevere oss omfavne forskjellene mellom kjønnene i stedet for å prøve å utrydde dem. Vi lever i en kultur der kvinner og menn oppmuntres til å bli mer like, og bevege seg bort fra egenskaper som skiller kvinner fra menn. 

Det er faktisk en fornærmelse blant menn å si "Du slåss som ei jente". Det antyder svakhet. Lisa vil derimot utfordre kvinner til å akseptere – og feire – seg selv slik Gud skapte dem. Kvinneligheten er faktisk deres sterkeste kort. I stedet for å prøve å tilpasse seg den mannlige rollemodellen, må kvinner reise seg i det Gud har bestemt for dem og sette sitt sårt tiltrengte stempel på samfunnet, verden og menigheten. 

Her vil du oppdage hvordan du skal omfavne og uttrykke kvinneligheten som Gud har skapt – og elsker – i deg. Ved å lære å 'sloss som ei jente' ligger kvinnens sanne potensial og selvrealisering.